Importanța meciului

18 decembrie, 2013 | Andrei Sălăgean

         Tot ziceam eu că cel mai mult îți dai seama de importanța unui lucru doar atunci când nu îl mai ai. De data aceasta nu e cazul. Am ajuns să joc finala cu cea mai bună echipă de până acum și tot ce pot zice e că joc o ocazie mare.

         O finală de campionat mondial se joacă o dată la 4 ani și asta doar dacă ești destul de bun să treci de toate celelalte echipe. Te pregăteși continuu, te antrenezi, găsești legături de joc și dezvolți o strategie care să treacă de orice apărare. Joci un meci contra unei echipe care și ea a câștigat niște meciuri ca să ajungă aici. Dar cel mai important, joci meciul contra echipei împotriva careia nu ai putut juca înainte pentru că era în altă grupă de calificări. Cunoști echipa și ea te cunoaște pe tine și asta o să afecteze puțin calitatea jocului. Nu o să fie un meci foarte spectaculos și cu siguranță nu se vor marca goluri rapide. Se joacă la rezultat.

         Revenind la meci, timpul regulamentar s-a scurs și am întrat în prelungiri. Scorul este în continuare 0-0 și din păcate cel mai bun jucător al nostru, cel care moare ultimul, s-a accidentat și a fost scos pe margine. Din lipsă de jucători, echipa va juca în inferioritate numerică. Revenim cu mai multe detalii după o scurtă pauză publicitară.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.