Meciul se joacă

24 noiembrie, 2013 | Andrei Sălăgean

          Dragi spectatori și telespectatori, suntem în minutul 70 al meciului și scorul este în continuare același pe tabelă și anume 0-0. Specatorii veniți la meci în număr mare își încurajează în continuare echipa favorită cu toate că afară plouă și este frig. Pentru cei care ați deschis televizorul mai târziu, aveți un scurt rezumat cu ce s-a întmâmplat până acum aici.

         Înainte de meci am avut ocazia să stăm de vorbă și cu antrenorul echipei care ne-a povestit despre meci: „Cu o astfel de ocazie te întâlnești foarte rar și e important pentru noi să fim concentrați și să nu facem greșeli. Am studiat echipa adversă fiind prezent la ultimul lor meci și am văzut cam care sunt punctele lor slabe. Dezavantajul nostru este că ei ne cunosc foarte bine vizionând mai multe confruntări și au jucători care pot să ne blocheze fazele de atac. Speranța noastră o să fie numărul 10 care e omul de creatie de la mijloc și care astăzi o să fie căpitan în lipsa numărului 24. Sperăm să nu ajungem la penaltyuri pentru că nu știu dacă jucătorii și-au revenit după ultimul meci pierdut la loviturile de la 11m. Înaintea meciului am primit un telefon de la o echipă dintr-un campionat extern și mi s-a propus o postul de antrenor acolo pe un proiect de lungă durată. Am fost nevoit să o refuz pentru că în momentul de față meciul curent este cel mai important…”

         Deși în declarații era destul de optimist, pe fața antrenorului se putea citi o ușoară îngrijorare din lipsa de soluții. Cu mai multe detalii și un interviu amănunțit o să revenim la finalul meciului când o să analizăm și cele mai importante faze.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.