Prea multă energie

4 august, 2013 | Andrei Sălăgean

A fost odata cand am avut prea multa energie. Si am avut asa de multa energie ca am inceput sa-mi schimb culoarea. Nu a fost nimic deosebit.

Avem campionatul de fotbal si era un meci pe care trebuia sa il castigam. Jucam contra unei echipe care a pierdut cu toate celelalte echipe. Dupa cateva minute de joc aveam 3-0 si am decis sa fac schimbare. Dupa alte cateva minute era 3-3. Deja nu mai puteam, stateam pe margine si ma agitm si imi trebuia sa intru „ca sa le arat eu”. Si ma tot uitam la joc si saream si pana la urma am intrat. Eram asa de concentrat ca nu stiam de unde si cum sa incep. La nici un minut am scapat pe contra-atac si am cerut mingea la cap. Eram asa de hotarat si aveam atata dorinta sa dau in mingea aceea ca nu m-am uitat ca mai e un om in fata mea. Cumva am ajuns dau cu ochiul in capul lui.

Mi-am facut ditai „bolfa” la ochi de parca aveam obloane ca si caii si a trebuit sa ies pe margine. Peste cateva zile am avut Aniversare BEST unde m-am prezentat minunat la costum, cravata si ochi mov/indigo. Evident toata lumea m-a crezut cand le-am spus ca am un ochi vanat de la fotbal.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.