Compunere clasa a II-a

6 septembrie, 2012 | Andrei Sălăgean

         Cine-s prietenii mei? Prietenii mei sunt cei mai tari, asta îmi place să spun tot timpul. Și pentru că, prieteni ca mine, nu mai are nimeni. Am zis!

         Mă simt un om norocos să am oameni minunați în jurul meu. Nu oricine are această ocazie. Ei sunt cei care mă ajută, fără să își seama, să reușesc. De la ei îmi trag eu toată energia, de la ei mă umplu cu awesomeness și de la ei reușesc eu să fiu tot timpul fericit. Mă bucur să știu că alături de mine sunt oameni unul și unul, sunt cei care pot zice că pot face un lucru mai bine decât oricine. În felul acesta eu îmi pot propune să fiu mai bun decât ei și astfel pot să fiu „cel mai tare din parcare”. Când sunt înconjurat de ei știu că nu pot da greș, păcat că nu vin cu mine la examen. Ei sunt cei care îmi pot da cele mai bune sau mai proaste sfaturi atunci când trec printr-un moment greu și atunci când nu fac bine îmi atrag atenția că de ce i-am ascultat. Poate nu știu ei toți, dar ei sunt ce mai tari.

         Mă gândeam că din când în când e bine să mai reunoști și valoarea lor. Așa mă pot pune eu la somn acuma liniștit știind că dacă nu am terminat eu ceva de făcut, ori o face unul din ei, ori mă trage altcineva de urechi să o fac eu. Prietenii mei sunt cei mai tari!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.