Ce facem?

25 ianuarie, 2012 | Andrei Sălăgean

         Care e situația? Primele două examene au trecut deja, în 5 ore îl am pe al treilea și treaba merge foarte bine. Le mulțumesc colegilor mei dragi Adina și Popică care m-au ajutat să înțeleg câteva probleme la diferite materii iar astfel notele sunt excelente, mai bune chiar decât mă așteptam.

          Ce urmează? Urmează un examen foarte impoartant, poate cel mai important dintre toate. Este foarte important dintr-un motiv foarte simplu și acela că este ușor și că se poate lua notă mare. De aceea m-am trezit puțin în noapte ca să mai repet una alta și să mă asigur că toate merg conform planului. Ar fi păcat să stric tot ce am adunat până acum cu o notă slabă la această materie.

          Dar mai departe? Să iau bursă numai, că planuri mari am. Am pus ceasul să sune la ora 02:00 și după ce m-am trezit am vrut să îl mai prelungesc puțin. Dar apoi mi-am adus aminte de un curs de iarnă unde aș putea aplica pentru co-organizator. Poze, vise, idei, gânduri au apărut brusc și n-am mai putut să închid ochii. Un lucru e clar, trebuie să învăț, să iau notă bună azi, să continui tot așa și la celelalte și o să fie bine. Ce facem? Poi reușim, ce să facem?!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.