Anul 3

11 octombrie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Sunt în anul 3, iar timpul mi se pare că a trecut așa de repede doar pentru că m-am simțit bine, m-am distrat și am petrecut momente de neuitat alături de noii prieteni din Cluj. Nu țin minte vreo oră de biologie sau un scos de cartofi sau un drum spre casă singur pe tren care să zic că a trecut fără să-mi dau seama. Ce-i drept la ora aceasta trebuia să dorm dar… mi-a venit pofta de scris.
         A trecut mai bine de o săptămână din anul 3, nimic special. O săptămână plictisitoare, dar care după cum spunea cineva important e calmul dinaintea… Același cămin, altă cameră, o cameră mai mare, o cameră care nu prea are semnal pentru telefon. Un singur fost coleg de cameră a mai rămas cu mine însă mi-am recăpătat prietenii din primul an într-o cameră apropiată, iar de alții mă despart doar câteva etaje. După trei zile de du-te/ vino pe ruta Bistrița-Cluj am reușit să stau tot în căminul 4 din Observator. Am răcit puțin, mi-am rupt o plombă și am ceva probleme cu memoria, una am rezolvat-o, una e în curs de rezolvare iar ultima rămâne să o rezolv.
         Dar e anul 3. O bună parte din prietenii mei lucrează sau au lucrat în timpul verii. Eu? Eu încă mă mai bucur de anii studenției. Mă bucur că ai mei încă au bani pentru mine la Cluj și nu trebuie să îmi caut deja un loc de muncă. Se anunță un an universitar foarte interesant. Ce-a mai fi, om vedea!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.