Încă o lună

1 august, 2011 | Andrei Sălăgean

         E luni, deci începe o nouă săptămână și e 1, deci începe o noua lună. O lună august care sper să treacă repede. Aseară am ales și epchipa cu care voi lucra la BEC toamna aceasta. A fost mult mai greu decât mă așteptam.
         E o săptămână de când sunt acasă și timpul deja începe să treacă destul de greu. Pierd toata ziua în fața calculatorului, fie aiurea, fie jucandu-mă. Deja mi-e dor de Cluj, de acțiune. Vreau să fac ceva. Sunt sigur că o să mă urăsc anul ce vine de tot „făcut ceva”. Știu că anul ce vine o să fie destul de solicitant așa că 12 ore de somn pe noapte sunt numai bune. Zile acestea numai un fotbal sau o statul la o vorbă m-au scos din casă. O să îmi direcționez atenția puțin spre BEC zilele ce vin. Dar să vedem și asta cât o să țină.
         Sincer nu mă gândeam că alesul unei echipe poate să fie așa greu. Nu e ca și cum te-ai călca cu cineva și apoi zici că îl iei pe X sau pe Y. Până la urmă totul a ieșit aproape bine. Nu a ieșit bine numai din vina mea dar sper să repar greșelile din mers. Vreau să iasă totul bine.
         Săptămâna aceasta e și ea decisivă pentru că aflu dacă mi-a fost aprobată „cererea pentru creditul de „nevoi personale””. Să meargă totul bine iar pe la începutul lui septembrie o să fiu prin Balcani vizitând prieteni și viitori prieteni. Până data viitoare, numai bine.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.