Like always

14 martie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Si s-a mai dus o saptamana. Acu 7 zile stateam la fel ca si acum si planuiam ce si cum trebuie sa fac in perioada ce urmeaza. Eram tare curios de cum aveau lucrurile sa evolueze.
         Așe ș-așe, cam atat pot spune. Lucrurile mai importante le-am facut, 75% din ele au iesit asa cum au vrut, iar la restul n-au iesit prea bine. Am vrut sa fac pe Superman insa am uitat ca in viata reala, cam numai pana la Batman poti ajunge. A fost bine totusi ca Bistrita nu a pierdut, ca mi-am predat proiectul la JAVA iar media notelor primite este 9. La MW-ul de la Marisel m-am distrat de minune, am inceput sa cunosc noua generatie de boboci si am ramas si cu ceva amintiri frumoase. Am reusit sa dormim 6 intr-un pat de doua persoane, intr-o camera unde nu erau mai mult de 10 grade.
         Partea proasta a lucrurilor e ca nu mi-am terminat un alt lucru. Astfel, luni si marti bag mega hardcore ca sa duc lucrurile la bun sfarsit. Apoi miercuri sa pregatesc serios laboratoarele iar daca merge bine treaba weekendul va fi, sper eu de neuitat. Ati primit vreodata un telefon de la o persoana cu care nu v-ati mai vazut de foarte mult timp si va uitati la ecranul telefonului cu o fata de WTF, de ce ma suna? Dar apoi lucrurile merg bine si vezi ca-i fain sa mai auzi de la oameni si te bucuri cand auzi ca e posibil sa te intalnesti cu ei curand. No cam asa ceva.
          Saptamana aceasta nu mai e like a boss, o sa fie pur si simplu, like always. O sa fie frumoasa, eu asa vreau. Si sper sa-mi gasesc timpul necesar sa mai si scriu si sa ma si odihnesc. Dar cel mai important sper sa primesc vesti bune din Kiev.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.