E ok bă !

22 ianuarie, 2011 | Andrei Sălăgean

         In urma cu vreo 4 ore am scris un post despre cum poti sa memorezi mai usor unele chestii. Intre timp am fost la examen si ghici ce? unul dintre cele 3 subiecte a fost chiar acela. Ce mult m-am bucurat eu cand in mintea mea repetam „Ce faci Paul? O, da fumez!”. 40% noroc, 40% stiinta iar 20% Născut pentru a reuşi.
         La programare am luat doar 8, dar aici daca treaba merge bine ma astept chiar la un 9. Ar fi extraordinar sa iau 9 la MES, examen la care 7 ar fi fost o nota ok. Asa de fericit as fi daca as lua 9 la MES ca as si face Fan Page, sau cum ii spune, la blog pe Facebook. Un 9 ar vorbi de la sine. S-ar uita la mine si ar zice el cu gaura aia de deasupra de la carlig: „Bine, mă!”.
         Sunt obosit, foarte obosit, azi noapte nu am dormit deloc. Am preferat sa stau si sa invat. Mi-am facut o ulcică mare de cafea si am bagat la greu. Pe la patru am mers pana la non-stop si mi-am luat o shaorma apoi am revenit la post. Psihic ma simt foarte bine, fizic nu prea. Ma pun sa mananc ceva si apoi somn de voie. Astept rezultatele.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.