Săptamână bună

22 octombrie, 2010 | Andrei Sălăgean

         O saptamana buna a fost saptamana aceasta. Vesti bune, partial unde ma astept sa iau o nota cat de cat buna, ca scaune am destule acasa si e numai vineri. Abia astept samabata si duminica.
         Dupa ceva vreme in care nimic notabil nu s-a mai intamplat, a venit o saptamana mai stralucita. Asta pe langa faptul ca am fost nevoit sa le gasesc o casa noua lui MUX Jordan si Riemann Știopuț, un borcan nou nouț de 4l. Lucrurile au luat o cale si mai buna de cand am revenit la vechile obiceiuri… adica sa fiu punctual. Era o vreme cand eu ajungeam primul si apoi mai aveam de asteptat vreo 20 de minute dupa restul lumii. Fiecare se gandea ca oricum nu se ajunge la timp si cineva sigur intarzie; si tot asa si iara asa si nu iesea bine. Atunci, am zis ca sa nu se mai poate, dar acum zic ca „se poate”. Ce vremuri faine !
         Apoi, dupa cum ati vazut si voi, am reusit sa prind o mini bursa pe semestrul acesta. Pana la urma s-a meritat sa ma intorc mai repede acasa. Nu-s astia multi bani dar de platit caminul, ajung. Oricum, acum, in sfarsit, pot sa imi fac si eu planuri cu ce mi-as cumpara din prima bursa. Si asa de multe mi-as lua de parca am castigat marele premiu la loto. Dar noi sa fim sanatosi si sa invatam bine.
         Totusi, lucrul pentru care eu am niste dubii ca saptamana asta nu e cea mai buna, e partialul de la CAN( circuite analogice si numerice). Nu pot zice ca am dat-o in bara insa astept cu ceva emotii rezultatele. E primul test de pe anul acesta si nu as vrea s-o „murdaresc” chiar asa de la inceput, nu ca m-ar deranja extraordinar de tare… dar…sper sa fie bine. Eu zic ca o sa fie bine.
         Asa ca iarba incepe sa miroase altfel si albastrul este noul bleumarin. Filelist-ul a reinviat iar fetele ne spun, „unde le place”. Bretonul lui Reghecampf nu e mai misto decat al lui Pițurcă iar Dinamo a batut pe Steaua. Numele meu e Sălăgean Andrei si va doresc o saptamana cat mai buna !


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.