90%

11 iunie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Mai am 5% din „bateria” corpului si inca vreo 5% de rezerva, care sa-i folosesc pentru a ma pune pe sleep. Sunt ca un zombi bronzat. Aseara nu am dormit deloc, am atipit numai vreo 30 de min si inca vreo 30 de min am stat cu ochii inchisi incercand sa adorm. Am dat examenul la ET si apoi am zis ca ar fi fain sa merg la strand cu colegii.
         Nu mai pot, mi se inchid ochii in timp ce scriu. Problema e ca nu ma pot culca inca deoarce colegilor de camera le va fi greu sa pastreze linistea, iar daca ma trezesc, nu mai pot adormi. Mai astept pana pe la 8-9 si apoi ma pun in pat. Imi pun o chestie pe ochii si sper ca doar foamea sa ma mai trezeasca.
         Marti am ultimul examen, la SDA. Sper din tot sufletul sa nu mai am vreo surpriza neplacuta ca si la engleza. Vreau un zece curat ca si o farmacie. Apoi plec si eu in sfarsit acasa, sa-mi vad familia, ca mi-e un dor cat pofta lui Ion pentru pamant. Fac bagaje si plec si ne mai vedem in restante… dar pana atunci e vreme multa. Multa ca mizeria din acvariu. Cu ocazia asta mi-am amintit si ma duc sa schimb si apa la peste. Somnul se lasă aşteptat, dar nu se amână! Noaptea vine încet, ea e stăpână.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.