Spiritul Craciunului

24 decembrie, 2009 | Andrei Sălăgean

         Ne prinde o data pe an, tine cateva zile si apoi pleaca la fel cum a si venit, fara sa iti dai seama. Spiritul Craciunului in stanga si in dreapta si pe Hrusca il avem in fata de mana cu lerul. Pentru noi e ceva specific, e ceva ca de Paste numai ca e de Craciun si acum este spiritul si atunci sunt ouale.
         Spiritul Craciunului ne prinde pe toti cu mancare multa, cu pregatire si curatenie. Cu totii vrem sa arate bine pe cand vine lumea sa ne colinde. Suntem imbiati din stanga si din dreapta cu mii de feluri de prajituri. Nu ca nu mi-ar placea mie prajiturile, dar la cate primesti deja ti se face rau. Si mai ti-e si greu sa refuzi cand ti se spune cat timp au lucrat oamenii pentru prajituri. Nu si cand vine vorba de Rafaelo. Deastea pot sa mananc pana la Paste ca tot nu mi se face rau. Alea sunt foarte bune si una iti intra lejer in gura, poate chiar mai multe.
         Spiritul Craciunului nu se va pierde pentru ca e mult prea frumos ca sa dispara. Spiritul Craciunului trebuie sa fie pe limba oricui in aceste zile si pana la Revelion. Sa va distrati cat mai bine si cand va intalniti cu cineva povestiti-i despre Spiritul Craciunului.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.