„Primul concurs unde RESTUL castiga un LAPTOP!”

22 septembrie, 2009 | Andrei Sălăgean

        Printre primele lucruri la care m-am gandit atunci cand mi-am facut blog, a fost sa si castig ceva de pe urma lui. Am incercat cu reclame si siteuri si altele dar nu prea a mers treaba. Astazi am renuntat definitiv la faza cu google ads si imi tin blogul „curat” de astfel de chestii.
        Pe parcurs totusi am dat de un site, Bani pe post, de care v-am mai spus si care face cam ceea ce ii spune titlul. Momentan e un concurs unde se poate castiga un laptop. Sincer, prima data cand am citit titlul concursului, ma gandeam ca se inscrie lumea, se trage la sorti, iese un numar si inafara de numarul respectiv toata lumea castiga. Am citit apoi regulamentul. Nu e chiar cum mi-am imaginat dar e pe aproape, si e implicata si matematica in aflarea castigatorului. Parerea mea e ca din toate concursurile la care am participat acesta mi se pare cel mai corect. Faci tu calculul ca sa vezi castigatorul. Am mai scris odata pe un site: Ce atitudine trebuie sa aiba tricolorii pentru meciul cu Franta? OK, am scris acolo niste tampenii si cand s-au afisat rezultatele, erau numai niste nume. Nici un text, nimic. Adica sa vad si eu ce filozofii au avut ceilalti.
        Una peste alta, am deviat din greseala intentionat. Cred ca e de la faptul ca am donat azi sange si trebuia sa beau multe lichide…Normal as zice sa nu participati, ca sa am eu sanse mai mari, insa de data aceasta sunt fair-play. Bafta si o zi buna!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.