Principii si idei spre viitor

7 august, 2009 | Andrei Sălăgean

         Acuma in drum spre casa, ii spuneam la o prietena ca o sa fac ceva de nu am facut de vreo 2 saptamani. Se uite razand la mine si imi zice: „Caca?!”. Nu stiu daca aveam fata chiar asa de constipat dar raspunsul a fost destul de bun. Acum m-am uitat si am vazut ca defapt e doar o saptamana.
         Nu am mai scris in ultima vreme din LENE, mi si rusine sa zic. Daca m-as caca direct aici pe scaun, viata mea ar semana perfect cu a unui porc. Am vrut sa scriu despre cum am facut martieni in benzinarie( daca tine cineva neaparat sa stie, o sa scriu) insa nu era…zvancu ala care sa ma trimita pe pagina sa dau new post si sa scriu. Ca o balega am apasat saptamana asta pe tastatura, si asteptam sa se intample ceva impresionant. Nimic insa…nimic.
         Si acuma incep sa ma plang. La cine? La Salagean Andrei din viitor. Intr-un moment de calm mintal( daca se poate zice asa) mi-am facut ordine prin cap, asa cat de cat macar. Astfel ii zic celui ce va citi( in primul rand eu, ca eu sigur o sa citesc), nu te pisa dracului pe demnitatea ta. Respecta-ti principiile, ca doar pana nu de mult au functionat perfect. Si imi zic aceste lucruri pentru ca cele doua persoane din mine nu mai coopereaza. Normal, una face planul si una trebuie sa il urmeze. Sunt dependente una de cealalta. Ideile si gandirea au mers bine, iar de aici pe parcursul anilor am reusit sa imi fac un creed, ca si in assassin’s creed. Treaba cu principiile am luat-o de la Batman din Justice League, uitati-va, e super tare. Oricum daca nu le urmam se vedea clar ca ceva nu mergea bine. Dar sa nu intelegeti treaba asta ca si o religie. E o chestie mai sovage, de genu ca imi „propun” sa nu mai mananc ciocolata pentru ca la exces am alergie. Daca nu fac cum trebuie simt pe pielea mea, la exemplul trecut e la propriu.
         Oricum, ce vreau sa imi zic, e ca daca eu, persoana mea,( fac si eu ca Vanghelie) imi propun ceva si tot eu incalc, poi atunci ce naiba. Creca trebe sa ma culc, ca ard gazu de pomana. Esential e ca nu am murit de tot, inca o sa mai scriu, pentru cei interesati uitati-va la Justice League toate sezoanele si urmariti-l pe Batman, daca nu aveti timp atunci incercati episodul „This Little Piggy” probabil e si pe youtube. Altfel? sper sa imi mentin ratia la posturi si sa imi tin capul ridicat macar in fata mea.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.