Vineri 19 si o mica multumire

18 decembrie, 2008 | Andrei Sălăgean

      Dupa aproximativ 17 ore de „interdictie” asupra calculatorului si a laptopului, am negociat lung si intens si am ajuns la o intelegere. Nu are rost sa mai prelungesc ca nu se merita. Ma face sa imi aduc aminte de altele si altele si…
       Maine e ultima zi din 2008 in care mai mergem la scoala. Zi plicticoasa, o zi de nimic, numa sa fie acolo. Pe mine nu ma afecteaza totusi pentru ca merg sa donez niste sanje cu niste colegi. Nu am mai fost la asa ceva, sper totusi sa fie tare. Mai ramane deci mai bine de jumatate de an scolar la dispozitie sa incerc sa fac tot ce nu am facut pana azi. Bineinteles ca nu o sa ma las pana nu sparg eu sau altcineva un geam cu o biluta sau lovim un prof. Ar fi chiar tare sa imi amintesc asa ceva peste ani.
       Pe langa asta si toate celelalte, m-am bucurat destul de mult ieri cand am vazut ca in sfarsit cuiva i-a placut ce am scris, adica am luat de altundeva si am pus aici. Si asta pe langa persoanele care cauta cine stie ce si dau de blogul meu. Deci, acea persoana, tie ma adresez, daca citesti si acest post si eventual ai id meu, scrie un alshedghiahg sa stiu numai. Daca nu, emailul meu il gasesti la profil. Hai noroc si sanatate!
       Acuma ma intorc la GTA IV. Am ajuns la ultima misiune si vreau sa gat odata. Si da, inca ma mai joc jocuri pe comp. Daca nu ne mai vedem, nu inseamna ca am murit, va zic doar sarbatori fericite si sa va aduca mosu ce vreti voi mai mult!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.