Acea zi de Vineri 13

14 iunie, 2008 | Andrei Sălăgean

        Cei superstitiosi nici nu cred ca au iesit din casa in aceea zi, adica ieri.O zi cu multa incarcatura emotionala, fiind sfarsitul anului scolar dar si pentru ca in acea dupamasa juca Romania cu Italia.
         In principiu eu nu sunt un om superstitios de aceea nu prea a fost cine stie ce special. Totusi Vineri 13, eu am iesit al 13 din clasa, am facut 13 minute de la scoala acasa, am fost aproape 13 elevii in clasa si daca ma mai chinui mai gasesc ceva. Acum imi aduc aminte cand eram in generala a mai fost o faza de genu’: In ziua de 13 eram chiar 13 intr-o clasa care avea numaru de ordine 13, faceam problema 13 si ne-a dat rezultatul 13. Tare nu ?!
        Singurul lucru din acea zi, mai deosebit, a fost ca m-am imbracat tot in galben de la boxeri pana la ciubica in rosu si sosete in albastru. Pana la urma a fost bine. Pentru mine pentru altii, nu stiu pentru cine. Bine ca o facut Romania egal, cu toate ca putea si sa bata. La meciul de marti, in primul rand un Doamne Ajuta !,apoi hainele in galben, steagu( daca vine si Cristi) bani de bere si merem sa vedem, sa facem audienta. Sper ca la final sa fim noi cei fericiti, sa cantam si sa ne imbatam, sa spargem orice superstitie si orice pariu. HAI ROMANIA !!!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.