CFR e campioana !

7 mai, 2008 | Andrei Sălăgean

       Dupa un campionat foarte disputat, dupa ce teoria conspiratiei a fost intoarsa pe toate partile, dupa multe greseli de arbitraj si dupa multi bani invartiti dintr-o parte in alta, Liga I si-a desemnat campioana: CFR Cluj. Dupa un meci care nu a fost indicat orbilor si elevilor din clasele I-IV echipa feroviara din Cluj a reusit sa castige dupa golul marcat din penalty de Cadu dupa un fault corect acordat asupra lui Ruiz.
       In seara aceasta sigur nu o sa se doarma in tara si o sa se scrie mai mult de o gramada, asa ca sa aiba lumea cu ce sa se stearga la fund. De parca nu am fi toti satui de declaratiile lui Becali, Muresan, mai nou Taher care si el stie de fotbal si altii si altii. Nu as putea spune daca titlul e meritat sau nu, dar pot zice ca daca era sa ia locul 2 atunci CFR-ul ar fi pierdut campionatul si nu Steaua l-ar fi castigat.
       Dupa aceasta etapa eu mai mult ma bucur ca a castigat Gloria Bistrita in fata Pandurilor din Tg. Jiu is imi pare rau de Ceahlaul ca a retrogradat, parca mai bine cadea Buzaul ca sa nu mai fie nici o Steluta si Lunita si alte prostii.
       Eu le doresc bafta celor de la Steaua pentru ca sincer as dori ca si ei sa se califice in grupele Champions League si sper ca ambele echipe sa faca mult mai multe puncte decat in anii trecuti.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.