8 martie

7 martie, 2008 | Andrei Sălăgean

        Simplu. Azi e 8 Martie, Ziua Femeii sau Ziua Mamei. Copiii le daruiesc mamelor mici cadouri sau flori, iar barbatii le daruiesc femeilor apropiate florii, in semn de multumire, respect si iubire. Acuma pentru colege si profesoare am pus tota lumea bani la gramada si am luat ceva, ca noh asa i frumos. Si sunt de acord cu acest lucru.
        Dar pentru mame e cu totul si cu totul altceva. Pentru ele trebuie trebuie sa pui dragoste in cea ce le daruiesti. Si nu pentru ca doar o zi pe an e 8 Martie. Ci pentru ca ele sunt cele mai importante fiinte din viata noastra. Ele sunt acolo unde e nevoie, pentru ca ele sunt fiintele care ne iubesc cel mai mult orice s-ar intampla. Asta nu inseamna ca trebuie sa le oferii ceva foarte complicat. Daca stai bine si te gandesti orice i-ai lua ea va fi multumita, atata timp cat pui si inima. Cel mai mult conteaza gestul iar mamele stiu sa aprecieze acest lucru.
        Iar daca se intampla sa uitati sau sa nu aveti timp sau bani, un simplu „Mama, te iubesc” si o imbratisare, face mult. Insa acest lucru nu trebuit facut numa de 8 martie. Oricand puteti si simtiti mergeti si spuneti-i mamei si si tatei cat de mult inseamna ei pentru voi. E foarte important pentru ei. Credeti-ma!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.