martie, 2011

 1. Cam gata

  martie 31, 2011 by Andrei Sălăgean

           Mai am mâine dimineaţă un laborator şi termin şi cu săptămâna aceasta. Vine weekendul mult dorit, visat, iubit, etc. Aştept vara.
           Nu ştiu cum se face, dar de aprope o lună încoace eu nu mai am somn miercuri noaptea. E aşa o plăcere pentru mine să stau o noapte întreagă la lumina lămpii şi să „navighez” pe laptop. Dar hai să nu ne mai plângem că plânsul e pentru fraieri… şi pentru cei slabi. M-am trezit de vreo oră, era întuneric afară, am crezut că e a doua zi dimineaţa, nu mai ştiam de mine. Noroc că mi-am pus telefonul pe silent absolut că aveam primit vreo 3 mesaje şi vreo 2 apeluri. Şi mi-am mutat curul din pat pe scaun ca să mai scriu trei rânduri din viaţa mea de rockstar în formare.
           Dar deja nu mai ştiu ce să scriu. Nu mai sunt în liceu, nu se mai întâmplă aşa de multe. În afară de faptul că azi dimineaţă m-am distrat puţin cu un program de acela frumos care dintr-un kit de 4 gb se instalează 12 gb pe hard. Prima problemă era că instalarea iniţială nu mergea, aşa că l-am downloadat din nou, 20 de min. Între timp am aşteptat aproape o jumătate de oră să îl şterg pe cel vechi( 140.000 de fişiere avea), nu avea uninstall. Şi când am vrut să-l reinstalez nu găsea nu ştiu ce arhivă în installer. Un fleac, l-am blăstămat puţin şi m-am întors la dragul de Notepad++.
           Între timp m-am servit cu o bere din frigider de la ziua unui coleg. Mă mai hidratez puţin şi plec la alergat. E vreme frumoasă afară şi parcă am ceva timp liber. Tare curios sunt cât o să rezist. Un seară şi un weekend fain s-aveţi.


 2. You’re the best

  martie 28, 2011 by Andrei Sălăgean


 3. Test cu reclame

  martie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Seara bună. Ai intrat pe blog și pari uimit? Ți se pare că ceva e schimbat, ceva nu e la locul lui. Sau mai bine zis, ceva e în plus? Ce și mai bine zis de ce?
           It’s elementary my dear Watson! Multă lume mă tot intreba în ultima vreme că de ce nu îmi pun și eu ca tot omul niște reclame pe blog, să fac și eu un ban cinstit. Răspunsul e foarte simplu, nu am vizitatori mulți și nici nu îmi place să îmi pun reclame pentru că nu arată tocmai frumos. Dar toate acestea o să se shimbe începând cu astăzi. M-am gândit și am decis că o săptămână două să fac un test și să văd care-i treaba. Iar apoi dacă e să fac o sumă considerabilă de bani, ceea ce nu o să se întâmple, o să le las. Mă enervează că-s puse ca nuca-n perete reclamele astea și la cum am customizat eu layout-ul mi le pune tot aiurea.
           Așa că dacă vă plictisiți, mai dați un click aiurea pe reclamele astea de aici. Cine știe, poate chiar o să fac o avere și o să scriu o carte. Legea lui Ohm: Om trăi și Om vedea.


 4. O zi

  martie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Magnifică zi astăzi. NOT. Totuși să nu mă plâng, a început destul de bine dar pe final, am cam dat cu mucii-n fasole. Când credeam și eu ca bate în sfârșit România la fotbal, aveam și eu ceva speranțe! La pauză era numai bine 1-0, și m-am dus după un pachet. Mă gândeam să nu lipsesc mult ca să prind tot spectacolul. Și așa de bine m-am grăbit că m-a prins poliția când am mers pe interzis. Și mai aveam vreo 20 m și ieșeam. Faza tare că am ieșit din mașină și nici nu știam de ce m-a oprit. Daaaar, am vorbit frumos, am zâmbit, am știut să precizez că sunt student și am primit doar avertizare. Încă era 1-0. Am mai mers incă vreo 5 min și era 1-1; 5 min după ce am ajuns acasă și 2-1. Noroc cu tata care mi-a arătat că e numai avertisment și nu amendă că eu ca boul nici nu m-am mai uitat peste PV. Faină zi, dar pentru că într-adevar putea fi și mai rău, mă mulțumesc și cu atât. Vorba aceea, ”Ești bat? Du-te și te culcă!”.


 5. I like toast

  martie 21, 2011 by Andrei Sălăgean