Detalii din sesiune

11 februarie, 2013 | Andrei Sălăgean

Am mai terminat o sesiune de examene. Mai am inca una, licenta si am terminat facultatea. Trece vremea, dar macar nu trece degaba.

Inca n-am rezultatele la ultimele doua examene dar de trecut, le-am trecut. Asta ar insemna ca sunt la a doua sesiune care o trec integralist din prima. Am observat ca pe masura ce trec anii, tot mai relaxat devin si tot mai bine dorm noaptea (la figurat vorbind). Tot in sesiune devin si foarte productiv, la orice atata timp cat nu are legatura cu examenul care urmeaza. Sesiunea aceasta am fost chiar productiv de cateva sute de lei, numai bine pentru fondul de economii.

Daca ar fi sa vorbim despre cat de „cinstit” am fost la examene, nu prea am fost. Vorba artistului, „nu am nici o vina, ca ochiii mei sunt sensibili la lumina”. Cu putina rabdare si atentie, am facut sa fie bine la cateva din examene. La restul am invatat cu placere pentru ca mi-a placut materia.

In sesiune nu-i usor sa te concentrezi cand sunt atatea ispite in jur. La unele am rezistat si astfel am luat note mari la altele nu le-am mai zis pas si nu mi-a parut rau. Totusi cand am stat sa invat, am invatat. Cu punga de seminte negre langa mine am reusit sa ascult aproximativ 50h de „The XX – Intro” si sa citesc peste 2400 de slide-uri. N-a fost greu.

Sesiunea nu e gata inca pentru mine. Mai astept ultimele rezultate si e posibil sa mai dau niste mariri. Daca e nevoie, le dau pe toate, vreau bursa si pe semestrul doi. E frumos la facultate!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.