septembrie, 2012

  1. Că tot veni vorba

    septembrie 21, 2012 by Andrei Sălăgean

             E vorba despre momentul acela în care stau și mă gândesc dacă, „o să reușesc oare așa?”. E o întrebare care mi-o pun ca să pot să mă pun la somn după. Și stau așa aiurea și mă gândesc la cai verzi pe pereți, îmi fac planul și aștept și apoi adorm. Îmi imaginez totul, de la primul minut de când mă trezesc până peste 5 luni când voi fi deja acolo. Și o să stau undeva jos, și o să mă uit undeva și o să savurez momentul. Îmi place tare mult să visez înainte să mă pun la somn. Și apoi mă trezesc a doua zi, fără nici un chef să mai fac ceva și câteodată mă întreb, oare o să reușesc așa?


  2. Biscuiți pentru matematicieni

    septembrie 11, 2012 by Andrei Sălăgean


  3. Doar pentru că Heidi Klum e blondă

    septembrie 10, 2012 by Andrei Sălăgean

              Stau și nu fac mare lucru. Știu că trebuie să mă apuc de ceva anume dar pierd timpul citind știri. Și mai văd una alta, mai aflu chestii noi, dar ce trebuie să fac, tot nu fac. Și când chiar nu mă mai suport, când îmi dau seama că deja exagerez citesc ceva ce mă pune în dubii. Primesc o informație care mă face să îmi pun o întrebare. La ce echipă se va transfera Kaka sau cu câte procente a crescut deficitul bugetar? Și atunci mintea mea găsește soluția. Las soarta să decidă dacă mă apuc sau nu de lucru. Mai știți bancul acela cu preoții de la diferite biserici și cum colectează ei banii? Îl găsiți aici. Deci, dacă Romania a marcat cel puțin două goluri, (eu nevăzând meciul) mă apuc de treabă. E pariul vieții! Mai câștig, mai și pierd, câteodată pun mai multe pariuri până ce câștig. Se mai întâmplă să merg și să-mi fac treaba pentru că îmi ia prea mult ca să găsesc ce trebuie. Dar când termin, stau și mă uit și-mi dau seama că eu mi-am lăsat mustață doar pentru că pământul e a treia și nu a patra planetă de la soare.


  4. Compunere clasa a II-a

    septembrie 6, 2012 by Andrei Sălăgean

             Cine-s prietenii mei? Prietenii mei sunt cei mai tari, asta îmi place să spun tot timpul. Și pentru că, prieteni ca mine, nu mai are nimeni. Am zis!

             Mă simt un om norocos să am oameni minunați în jurul meu. Nu oricine are această ocazie. Ei sunt cei care mă ajută, fără să își seama, să reușesc. De la ei îmi trag eu toată energia, de la ei mă umplu cu awesomeness și de la ei reușesc eu să fiu tot timpul fericit. Mă bucur să știu că alături de mine sunt oameni unul și unul, sunt cei care pot zice că pot face un lucru mai bine decât oricine. În felul acesta eu îmi pot propune să fiu mai bun decât ei și astfel pot să fiu „cel mai tare din parcare”. Când sunt înconjurat de ei știu că nu pot da greș, păcat că nu vin cu mine la examen. Ei sunt cei care îmi pot da cele mai bune sau mai proaste sfaturi atunci când trec printr-un moment greu și atunci când nu fac bine îmi atrag atenția că de ce i-am ascultat. Poate nu știu ei toți, dar ei sunt ce mai tari.

             Mă gândeam că din când în când e bine să mai reunoști și valoarea lor. Așa mă pot pune eu la somn acuma liniștit știind că dacă nu am terminat eu ceva de făcut, ori o face unul din ei, ori mă trage altcineva de urechi să o fac eu. Prietenii mei sunt cei mai tari!


  5. S-a dus și vara

    septembrie 3, 2012 by Andrei Sălăgean

              Tocmai mi-am dat seama că s-a terminat vara. Nu-mi place! S-a dus distracția, s-a dus timpul liber, s-au dus visele și cred că s-a dus și super-mega-extra entuziasmul meu. Nu s-a pierdut nimic dar simt cum încet, încet trebuie să mă organizez, să mă strâng și să-mi fac planul. Am mult prea multe lucruri în cap, am mult prea multe idei și trebuie să mai prioritizez. După cum am mai zis, trebuie să văd ce-mi doresc eu cu adevărat, ce-mi doresc eu cel mai mult. Urmează un an mare, foarte mare și eu ca de obicei vreau să reușesc, e foarte important pentru mine. Și totuși, când mă gândesc că s-a terminat vara, nu-mi place de nici o culoare. A venit fucking toamna, și asta înseamna că trebuie să mă apuc iar de lucru. Mai rău, sau poate mai bine, e că am dus acasă și ultimul lucru care mă mai lega puternic de vară și anume STEAGUL. Din toamnă o să încep să fiu iar cămașă.