iunie, 2012

 1. Următoarea oprire, Polonia

  iunie 29, 2012 by Andrei Sălăgean


 2. Am ajuns la concluzia că

  iunie 28, 2012 by Andrei Sălăgean


 3. Am mâncat bine

  iunie 27, 2012 by Andrei Sălăgean


 4. Accept o provocare bună oricând

  iunie 26, 2012 by Andrei Sălăgean

            Sesiunea? Am trecut-o cu bine. Mai am o restanță, dar sunt încrezător în șansele mele și știu că o să termin așa cum mi-am dorit. Nu vreau să mă grăbesc dar 95% sunt sigur că încă unul din obiectivele mele o să fie îndeplinit sâmbătă.

           Ușor nu a fost. După al doilea examen deja nu prea mai aveam chef să învăț și nu-mi dau seama exact de ce. Am avut noroc cu colegii mei, iar cu ocazia aceasta țin să le mulțumesc foarte mult. Pe ei i-am mai întrebat una alta și mi-au dat indicațiile necesare și până la urmă am reușit! Recunosc că am avut și puțin noroc pentru că au fost și examene la care dacă eram pe celălalt rând, puteam foarte ușor să nu trec.

           Săptămâna nu e gata și sacii nu mi-s încă în căruță, trebuie să mai lupt pentru ei. O să fie ușor? pe dracu, nu o sa-mi fie ușor deloc. Mi-am propus la începutul anului niște obiective și trebuie să le îndeplinesc. Un lucru să fie clar, atunci când îmi propun să reușesc, pentru ceea ce ține de mine, eu o să dau ce am eu mai bun, cam ca și Prințul din Persia.


 5. La cireșe

  iunie 15, 2012 by Andrei Sălăgean