mai, 2012

  1. Alt `fermecat`

    mai 31, 2012 by Andrei Sălăgean


  2. Sesiune VI

    mai 28, 2012 by Andrei Sălăgean

              Am ajuns la sesiunea cu numărul șase, mai am cel puțin două și termin facultatea. Nici sesiunea asta nu mai e ce a fost. Mai greu mi-a fost să trec de partea cu proiecte și colocvii.

             Am avut ceva emoții săptămâna trecută pentru că am avut un colocviu și patru proiecte de predat, la două dintre ele trebuia și documentație. Pe scurt, am reușit. Acum că totul e bine mi-e ușor să vorbesc, dar când mă gândesc la câte calcule am făcut acu o săptămână… ca la piață. Era clar că nu puteam să stau așa pur și simplu continuu și să învăț, doar pentru că sunt un om conștiincios și pentru că e spre binele meu. Așa am făcut că până la urmă am ajuns să nu mă mai joc nimic, să mă uit doar la un serial și să nu dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte. Sâmbătă seara iar nu mergea treaba bine. Pe la ora 22 am văzut că mai am 6 episoade din Supernatural până termin sezonul. Am făcut niște calcule și am ajuns la concluzia că trebuie să ma uit până termin, adică 4 ore. Am încheiat contractul și apoi am învățat în liniște.

             Am avut o gestionare a timpului foarte ciudată dar până la urmă nu asta contează deoarece totul a mers bine. Și nu numai că am terminat totul la timp, dar am și făcut totul dintr-un foc. Încă patru examene mai am și apoi termin, iar la final o să văd dacă mi-am mai îndeplinit unul din obiective.


  3. Ajută când stai să înveți noaptea

    mai 28, 2012 by Andrei Sălăgean


  4. I bine

    mai 19, 2012 by Andrei Sălăgean

              I bine. Și i bine pentru că nu-i rău. Adică cel puțin încă nu e rău. Sper să nu fie rău și să fie bine.

              Au fost multe de toate în ultima vreme. S-a mai terminat un JobShop, am fost plecat la Iași pentru EBEC Romania & Republic of Moldova și weekendul trecut a fost aniversarea a 17 ani de BEST Cluj-Napoca. Fiecare weekend a avut partea lui de special. La fiecare eveniment a fost ceva de neuitat, ceva frumos, ceva ce mă face să fiu leneș câteodată sau plin de energie altădată. Mă enervează că-s eu ca vremea și nu mă țin de scris. Momentan am pus pe to do list „blog” și o sa mai fie aici ceva vreme până ce nu recuperez un pic. Mai am și alte lucruri dar pe acelea le fac mai ușor.

              Când am fost întrebat prima dată să precizez una din realizările mele am zis blogul. Persoana care m-a întrebat, nu cred că se gândea la ce m-am gândit eu. Scorbaciufermecat m-a făcut oarecum mai organizat, m-a ajutat să îmi revăd greșelile și să învăt din ele, m-a făcut să am un angajament, la început mi-am propus să scriu în fiecare zi. Era printre primele mele lucruri unde îmi doream eu foarte mult să reușesc. Atunci eram tânăr fecior. Acum pot spune că am alte realizări mult mai mari, dar ideea-i simplă, chiar dacă mi-e tare greu să mă apuc, nu trebuie să las scorbaciu să-și piardă farmecul.

             P.S. Cât de curând sper să vă zic și legenda scorbaciului.


  5. bancuri #28

    mai 8, 2012 by Andrei Sălăgean

             Un betiv, în drum spre casa, se împiedica de o scândura si cazu. Se ridica cu chiu cu vai si vru sa porneasca. Iar se împiedica si cazu.
             – Daca stiam ca o sa mai cad o data, mai bine nu ma ridicam…

             – Cum faci o vaca sa urle la 4 dimineata?
             – Vii acasa beat !

             O gorila intra intr-un bar si cere un pahar de bere. Barmanul, putin speriat, se duce sa-l intrebe pe patron ce sa faca. Patronul zice:
             – Nu vreau nici sa-l sperii, sa nu faca urat, dar nici sa ma trezesc toata ziua cu gorile pe cap. Da-i berea, dar cere-i 100 lei pe ea. Zis si facut. Barmanul ii da berea, ii cere 100 lei si gorila plateste. Apoi barmanul zice:
             – Stiti, nu prea vin multe gorile la noi la bar.
             – Cred si eu, aveti niste preturi…

             Bula, retardat mintal sta si se uita pe fereastra. La un moment dat vede o vaca. Il cheama pe tac’su si-l intreaba:
             – Tata….ce e aia?
             – Bula, aia e o vaca?
             – Unde?

             Un violonist intr-o orchestra. Incepe sa cante si, deodata, vede ca i se scoala p**a. Se gandeste ce sa faca si se duce la doctor, si ii zice:
             -Dom’le doctor, eu cand cant la vioara mi se scoala p**a; Doctorul ii zice:
             -Ia canta putin.
    Canta asta si … i se scoala si lui si doctorului. La care doctorul zice:
             – Ori pu*ele noastre sunt melomane, ori canti tu ca o pi**a.

             O blonda merge pe strada. La un moment dat, un tip care se uita lung dupa ea o saluta:
             – Buna!
             La care blonda, nervoasa:
             – Buna-i mata! Eu sunt sexy!

             Intrã unu’ într-un WC public, se aseazã linistit si vede un afis pe usã: „Uitã-te în spate”… se întoarce ãsta si vede alt afis: „Uitã-te în stînga”… se rãsuceste spre stînga, alt anunt: „Uitã-te în dreapta”…disperat, se rãsuceste spre dreapta: „Da’ caca-te odatã, nu te mai fîțîi atîta !!!”