aprilie, 2012

 1. Un eveniment reușit

  aprilie 30, 2012 by Andrei Sălăgean


 2. Același

  aprilie 26, 2012 by Andrei Sălăgean

            M-am distrat maxim de ziua mea. După cum m-am obișnuit în ultimii ani, a fost ceva mai diferit. În timpul zilei am fost la JobShop iar seara la cocktail apoi în ema. Awesome day was awesome. Nu mă simt diferit la 22 de ani, poate ceva mai multe fire albe doar. Pe viitor, vreau și o să rămân în continuare acelasi sălă iar când cineva o să se îndoiască de mine, sau o să-mi pună calitățile la îndoială, eu voi fi acolo să reușesc și să le arăt de ce sunt în stare!


 3. Mulțumesc Google

  aprilie 24, 2012 by Andrei Sălăgean


 4. Hai la JobShop !

  aprilie 23, 2012 by Andrei Sălăgean


 5. Cea mai frumoasă surpriză

  aprilie 23, 2012 by Andrei Sălăgean

            Vine ziua mea curând și fac și eu 22 de ani. Weekend-ul acesta m-am întâlnit cu ceva prieteni și am „petrecut” puțin. Singura parte mai urâtă, dacă pot zice așa, e că nu pot fi alături de familie. Și-atunci ce s-au gândit ai mei? Au sunat-o pe buna mea prietenă Cristina și au zis să-mi cumpere un tort. Se pare că n-au găsit așa că au făcut unul. Nu vă pot descrie cât de mare a fost surpriza când l-am văzut. Nu mă așteptam.

           Îmi venea să plâng acolo, dar eram prea „fericit” ca să mai fac și asta așa că m-am mulțumit să mă bucur în mine ca un copil de Crăciun. Și au cântat la mulți ani mai special și mi-au dat cadoul și am suflat lumânarea și a fost memorabil. Și am fost tare, tare fericit. Și cu ocazia aceasta vreau să le mulțumesc în primul rând părinților și prietenilor, pentru că sunt cei mai tari. Mulțumesc!


 6. Dic, și creierul ăsta!

  aprilie 22, 2012 by Andrei Sălăgean

           Creierul ăsta e foarte interesant. Stăteam acuma într-o zi și mă gândeam cum stau eu câteodată și visez așa pentru încă 5 minute înainte să mă trezesc. Sună alarma, eu sunt în mijlocul la ceva „împușcături” să zicem și parcă aș vrea să mai continui. Reprogramez alarma și revin. Dar parcă nu-i așa ușor să mă întorc acolo unde am rămas. Și atunci începe creierul meu, adică presupun că el se ocupă de toată treaba, că doar n-a fi splina sau rinichiul drept ăia care s-o facă. Și începe așa cu un random de nu-mi vine să cred. Și mai întai se face că-s pe o câmpie, ba nu, pe un teren de fotbal, ba nu, la facultă, nu, acasă, nu, undeva unde nu îmi aduc aminte acuma, da. Și apoi am în mână o sabie și o caciulă de tăietor de lemne din Canada, nu, zbor, nu, și tot așa până ce iese o combinație și nu știu cum se face că sunt într-o mașină și conduc ca-n GTA. Și mă văd în mașină cum conduc și virez la dreapta și la stânga și vine ceva din față și pune frână și exact atunci mi se dă „ecranul” mai în spate. Defapt eu sunt cel care îl controlează pe cel din mașină și defapt mă joc pe calculator, WTF. Nu mai mănânc cereale înainte să mă culc!


 7. Supraaglomerare? Ce-i aia?

  aprilie 20, 2012 by Andrei Sălăgean


 8. Ce-am făcut eu bun de Paște

  aprilie 13, 2012 by Andrei Sălăgean


 9. Acestea nu sunt fermecate!

  aprilie 6, 2012 by Andrei Sălăgean


 10. Apropo de dormit

  aprilie 6, 2012 by Andrei Sălăgean

              Să vă povestesc o întâmplare, dar pe scurt. Era perioada când au venit muntenegrenii la noi. Vineri dimineața în jur de ora 5 i-am așteptat după ce nu am dormit toată noaptea. I-am întâmpinat cu vin și voie bună, am stat vreo 15 min. la o vorbă iar apoi am plecat acasă. Am mai dormit vreo 3 ore și apoi la cursuri și alte treburi. Până seara nu am mai apucat să mă odihnesc cu toate că urma Pub Crawling și aveam nevoie de energie.

              Am colindat mai multe localuri, am făcut diverse „lucruri” iar parcă în jur de ora 12 am ajuns undeva destul de ok. Era tare nice pentru că un shot de tequila era numai 2 lei. Am consumat moderat și cu bun simț. Dar după un timp oboseala începea să își spună cuvântul. Deci să fie clar, nu eram beat, doar obosit. Îmi trebuia puțin să mă răcoresc, să mă trezesc și să continuăm partyul. M-am dus până la baie, am lăsat capacul jos, m-am așezat, capul în palme și coatele pe genunchi, și mă gândeam să stau 1 minut, două, să mă „regenerez”.

               M-am trezi după mai bine de o oră. Habar nu am cum am adormit și cât am stat. Am ieșit afară speriat, acolo nu mai era nimeni, atâta norocul că nu au închis. Îmi caut geaca dar nu găsesc nimic. Atâta norocul că aveam portmoneul în pantaloni. Am ieșit afară, era un friiiig. Am fugit rapid la un taxi și direcția spre cămin. A doua zi mi-am găsit geaca, o luase cineva care și-o pierduse pe a lui. Am tot râs gândindu-mă ce întâmplare hazlie am avut.