aprilie, 2012

 1. Un eveniment reușit

  aprilie 30, 2012 by Andrei Sălăgean


 2. Același

  aprilie 26, 2012 by Andrei Sălăgean

            M-am distrat maxim de ziua mea. După cum m-am obișnuit în ultimii ani, a fost ceva mai diferit. În timpul zilei am fost la JobShop iar seara la cocktail apoi în ema. Awesome day was awesome. Nu mă simt diferit la 22 de ani, poate ceva mai multe fire albe doar. Pe viitor, vreau și o să rămân în continuare acelasi sălă iar când cineva o să se îndoiască de mine, sau o să-mi pună calitățile la îndoială, eu voi fi acolo să reușesc și să le arăt de ce sunt în stare!


 3. Mulțumesc Google

  aprilie 24, 2012 by Andrei Sălăgean


 4. Hai la JobShop !

  aprilie 23, 2012 by Andrei Sălăgean


 5. Cea mai frumoasă surpriză

  aprilie 23, 2012 by Andrei Sălăgean

            Vine ziua mea curând și fac și eu 22 de ani. Weekend-ul acesta m-am întâlnit cu ceva prieteni și am „petrecut” puțin. Singura parte mai urâtă, dacă pot zice așa, e că nu pot fi alături de familie. Și-atunci ce s-au gândit ai mei? Au sunat-o pe buna mea prietenă Cristina și au zis să-mi cumpere un tort. Se pare că n-au găsit așa că au făcut unul. Nu vă pot descrie cât de mare a fost surpriza când l-am văzut. Nu mă așteptam.

           Îmi venea să plâng acolo, dar eram prea „fericit” ca să mai fac și asta așa că m-am mulțumit să mă bucur în mine ca un copil de Crăciun. Și au cântat la mulți ani mai special și mi-au dat cadoul și am suflat lumânarea și a fost memorabil. Și am fost tare, tare fericit. Și cu ocazia aceasta vreau să le mulțumesc în primul rând părinților și prietenilor, pentru că sunt cei mai tari. Mulțumesc!