februarie, 2012

 1. bancuri #27

  februarie 29, 2012 by Andrei Sălăgean

           Maria către Ion:
           – Unde mergi, Ioane?
           – La cîrciumă.
           – Atunci, ia bate-mă acu, că pe cînd vii, io oi dormi.

           Maria se întoarce de la magazin cu o pălărie noua. Către Ion:
           – Mă Ioane, să vezi, mi-a zis vînzătoarea că pălăria asta mă face să par cu 10 ani mai tînără.
           La care Ion:
           – Şi-atunci de ce nu ţi-ai luat vreo trei?

           Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît:
           – Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute.
           – Mă Ioane, da’ mai am de lucru.
           – Dac-am zis, am zis!
           Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice:
           – No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat.

           Ion şi Maria făceau dragoste. La un moment dat, Maria zice:
           – Băi Ioane, îţi miros picioarele!
           La care Ion răspunde:
           – Dacă vrei…

           Ion şi Maria s-au dus în pădure să culeagă mure. Şi fiindcă era multă lume, au cules mure…

           Seara la culcare, în pat, Maria:
           – Ioane !
           – Ce-i, fă, lasă-mă să dorm!
           – Ioane!
           – No, zi odată!
           – Uite că avem o ploşniţă pe perete.
           – Dar ce-ai vrea să avem, un Rembrandt!?!

           Se duce Maria cu Ion pe cîmp şi încep sa se f**ă. La un moment dat Maria:
           – Ioaneeee…
           – Zi-i, fă!
           – Ioaanneee…
           – Da!
           – Ioane, vezi mă că-mi vine orgasmu’…
           – Cît timp te f*t io nu vine nimeni!

           Ion vine de la cîmp şi o găseşte pe Maria lui fu***du-se cu vecinul lor, Gheorghe. Scîrbit, Ion începe a le glăsui:
           – Mă, da’ nici nu vi-i ruşine… Pe tine, Marie, te-am luat de la mă-ta doar cu ţoalele de pe tine… Fără zestre nu te lua nici dracu’, da’ eu te-am luat şi ţi-am făcut toate toanele, ca la cucoanele cele mari… Şi tu, Gheorghe… Te-am ţinut ca pe un frate… Şi la şcoală te-am apărat de toţi, că nu erai în stare nici să te ţii pe picioare ca lumea… Dacă nu te ajutam eu pe tarla, mureai dracului de foame… Şi măcar nu vă mai fu**ţi cînd vorbesc cu voi!


 2. Important e să zâmbești !

  februarie 27, 2012 by Andrei Sălăgean


 3. Am luat bursă

  februarie 24, 2012 by Andrei Sălăgean

            Când mi-am văzut ultima notă aproape că îmi venea să plâng. Când mi-am dat seama ca în sfârșit iau bursă, nu mai puteam de fericire. Săream și săream și eram tare fericit. A fost un drum tare greu. De la agonie la extaz apoi la agonie și în final iar la extaz. Nu m-am dat bătut, am avut încredere în mine și până la urmă am învins ghinionul.

           Ce să mai zic? Sunt foarte, foarte fericit. De doi ani mă străduiesc să reușesc și uite că până la urmă am reușit. Primul obiectiv pentru anul acesta l-am îndeplinit.


 4. Am reușit

  februarie 24, 2012 by Andrei Sălăgean

           Pentru că atunci când reușesc, nu sunt așa de multe de zis. Pentru că atunci când reușesc nu trebuie să reiau tot drumul să văd unde am greșit și să fac notă pentru viitor. Pentru că atunci când reușesc totu-i atât de frumos încât uit de mine. Pentru că vreau să reușesc zi de zi. Pentru că atunci când nu reușesc, mă ridic și continui să zic, trebuie să reușesc. Pentru că dacă reușesc, prietenii mei o să știe asta. Pentru că totul e bine când se termină cu bine. Pentru că am reușit să iau bursă.


 5. Again

  februarie 17, 2012 by Andrei Sălăgean


 6. Alte vremuri

  februarie 14, 2012 by Andrei Sălăgean


 7. Măriri/restanțe

  februarie 12, 2012 by Andrei Sălăgean


 8. Pentru că pot

  februarie 6, 2012 by Andrei Sălăgean


 9. Încă 5 minute

  februarie 3, 2012 by Andrei Sălăgean


 10. Vis mindfuck

  februarie 2, 2012 by Andrei Sălăgean

            M-am trezit, am scris asta pe telefon: „Armata chinezească omorât pe cineva important cu ditai săbiocu, stat la cineva ciudat pe o insulă găsită cu gpsu lângă Costa Rica. Iau avion acasă. Bogdan face armata acolo.” și m-am pus la somn iar.

            Cam asta am visat eu noaptea trecută, inspirat fiind și din ultimele evenimente. Nu știu cum se făcea că eram cu încă cineva, nu știu cine, și ne plimbam prin mulțime când la un moment dat ceva împărat chinez sau japonez sau ce era ne zice că ne omoară. Și ne tot amenință și ne zice destul de multe când la un moment dat îmi dau seama că eu am în mână o ditai sabia, ca în desenele alea manga. Și pac! îl omor, eram speriat și n-am știut ce să fac. Sau cred că trebuia să il omor, nu îmi dau seama. Și în momentul acela toată lumea se agită și forfotă mare, cam ca și în Assassin’s Creed când omori pe cineva. Și vin gărzile la noi și mai vine încă un tip important care și el începe să ne zică ceva. Și bam! bag sabia și în el. Nu îmi dau seama exact care era treaba dar asta trebuia să fac. Agitație mare din nou și nu știu cum, ne furișam pe langa ceva pereți și fugim. Și fugeam eu cu fuga aia din vise, ca parcă fugeam în reluare și numai corpul meu nu vroia să fugă mai tare, și îmi era frică să nu ne ajungă. Nu ne-au ajuns.

           Am ajuns la un moment dat la o casă lângă mare și tanti de acolo ne-a primit și ne-a oferit cazare, era o chinezoiacă tare nice. La știri tot apăreau imagini cum liderul lor mare și drag a murit, (presupun că avea legătură cu moartea lui kim jong-il) iar nouă ne era frică să nu apărem și noi ca și persoane wanted. N-am apărut. Apoi cumva am găsit internet la telefon (ca și de revelion) și am intrat pe google maps și căutam cu GPSul să văd unde mama dracului suntem. Apăream undeva pe o insulă lângă Costa Rica. Începeam deja să facem planuri cum să ajunge acolo și să luam avionul spre casă. Cumva am ajuns și acolo și m-am întâlnit cu bunica și cu altă bătrână chinezoiacă și păreau că se înțelegeau foarte bine pentru că bunica vorbea limba lor. Am întrebat de ceva direcții și apoi am plecat. Nu mai știu unde am plecat.

           Între timp m-am trezit și am mers la baie și visul s-a mai întrerupt. Îmi mai amintesc că la un moment dat îl vedeam pe vărul meu, Bogdan cum făcea el armata acolo. Era în ceva cămașă dinaia verde și cu pantaloni tot verzi dar de o culoare puțin mai închisă. Și avea o tunsoare din aia de soldat și băga la flotări și parcă la un moment dat o luat a palmă după cap dar nici nu a clipit pentru că el era un dur. Cam așa ceva îmi aduc aminte. A fost un vis destul de ciudat.