Regional Meeting

8 noiembrie, 2012 | Andrei Sălăgean

          Începând de joi și continuându-se pe weekend, 1-4 noiembrie, am fost la o cabană la Măguri Răcătău pentru o întâlnire regională la BEST. Au fost 4 zile foarte productive unde în mare am avut ocazia să cunosc oameni din Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și altele țări, alături de care să lucrez și să mă simt bine. Work hard, party harder.

          Față de alte evenimente care s-au mai ținut la cabane, aici accentul s-a pus mai mult pe partea de traininguri, sharing sessions, workshopuri sau case-studyuri. Doar pentru că în timpul zilei eram mai mult ocupați cu partea de lucru, asta nu însemnă că seara nu țineam câte un party. Poate că în prima noapte am lăsat-o mai moale și m-am culcat undeva pe la ora 2, dar am avut grijă în următoarele seri să mă pun în pat doar pe la 6-7 dimineața. Multe s-ar putea spune despre tot și orice dar pe scurt, eu m-am simțit bine, m-am motivat, am făcut sharing ca de la HR la HR.

          Și cum multe lucruri trec prin stomac, la evenimentul acesta am văzut că-mi priește bine când sunt în apropierea mâncării. Fie că am fost în sala de logistică sau în bucătărie, eu m-am simțiti bine și am apreciat că mâncarea a fost gratis. A fost un RM memorabil 🙂


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.