noiembrie, 2012

 1. Nice sleep

  noiembrie 30, 2012 by Andrei Sălăgean


 2. Sunt un moron

  noiembrie 30, 2012 by Andrei Sălăgean

  Am ajuns azi dimineata in Budapesta pe la 5:20. M-am plimbat pana la 7 cand s-a deschis la McDonald’s si apoi am stat linistit pe laptop inca doua ore.

  Partea interesanta a fost cand am plecat in cautarea sediului BEST Budapesta. Aveam strada, nu aveam numarul dar stiam ca e undeva pe la mijloc. Fac ce fac si intru intr-o scara de bloc, de ce? Nu stiu, probabil pentru ca era deschisa. Fac cativa pasi si realizez ca nu aveam ce cauta acolo. Cand incerc sa ies… usa era blocata si nu avea buton pe langa ca sa o deblochez. PANICA!!! Ma tot invart prin scara si deja ma gandeam cum o sa sun la cineva la usa si o sa-i mimez sa-mi deschida usa, maghiara nu stiu.

  Am mai ridicat cuiul de jos de la usa si am mai fortat, dar nimic. Peste 5 min am gasit un intrerupator hodoronc tronc care a deschis usa. Cateodata sunt destul de moron!


 3. Ăsta-s eu

  noiembrie 29, 2012 by Andrei Sălăgean

           Sălăgean Andrei-Cristian, ăsta-s eu și încet, încet încep și eu să mă obișnuiesc cu mine. În continuare îmi place să cred despre mine că sunt Născut pentru a reuși și vreau să le fac pe toate. Vreau să iau bursă la facultate, să lucrez part-time pentru bani de buzunar, să mă implic cât mai mult posibil la BEST și vreau să am timp pentru prieteni. Nu în ultimul rând vreau să fiu și sănătos. Și când am atâtea de făcut, trebuie să fiu foarte atent la cum îmi aranjez timpul. În continuare reușesc să fac totul chiar la fix. Am mai ratat un tren de mers acasă dar aia nu a fost așa mare bai. Eu îmi fac treaba cel mai bine în ultimul moment. De ce? Încă nu îmi pot da seama, poate pentru că îmi place aventura, îmi place să mă agit așa un pic înainte să știu că totul e ok. Am rezervat 4 bilete de autobuz din ultimele 4 posibile, am ajuns la autocar sau la treb cu 5 minute înainte să plece și proiectele le-am predat toate cu bine dar la limita termenului. Ăsta-s eu! Mă bucur acum din plin, că cine știe ce o să fac după ce mă angajez full time?! Noi să fim sănătoși 🙂 .


 4. Un weekend altfel

  noiembrie 20, 2012 by Andrei Sălăgean

            A fost un weekend foarte frumos și interesant în același timp. M-am simțit bine alături de oamenii de la BEST și pot spune că m-am și relaxat puțin pentru că am dormit mai mult decât în orice noapte din timpul săptămânii. Partea cea mai frumoasă a fost că am ținut și un training. Nu eram cel mai pregătit pentru așa ceva iar la început nici nu eram sigur dacă vreau să o fac. Un YOLO și un „fuck this shit” au fost de ajuns și am dus treaba la final în stil caracteristic: la limită dar într-un mod bun și cu feedback pozitiv primit. Mă bucur că am făcut-o și pe asta.

           Și normal că dacă weekendul se termina doar așa, nu era destul, așa că seara am acceptat să merg și la un fotbal. Era un pic friguț afară dar cum nu mai jucasem de ceva vreme, nu am putut să refuz. A vorbit cineva cu portarul și am rezolvat să jucăm doar cu 5 lei. Dar nu jucăm nici o jumătate de oră și la o fază mai ciudată mă ciocnesc de un jucător și ne lovim cap în cap. Pentru o fracțiune de secundă m-am gândit: „Oai, parcă mă doare capul… sper că nu m-am lovit prea tare… sper că nu mi-am spart capul…” și în clipa următoare deja mă uitam după minge să continui faza. M-am oprit când l-am auzit pe celălalt că și-a spart capul. Am pus și eu mâna la frunte și am dat de sânge. Am urcat rapid în cameră să mă șterg și să îmi pun o compresă. Am chemat și salvarea ca să fim siguri că totul e ok. Eu am scăpat mai ușor cu doar o tăietură mai mică, celălalt nu a fost la fel de noroc, 4 cm de arcadă spartă… Noi să fim sănătoși 🙂

           Mi-a fost dor de un weekend mai special. Prea oblu au mers lucrurile în ultima vreme. Dar nici să nu exagerăm !


 5. Regional Meeting

  noiembrie 8, 2012 by Andrei Sălăgean

            Începând de joi și continuându-se pe weekend, 1-4 noiembrie, am fost la o cabană la Măguri Răcătău pentru o întâlnire regională la BEST. Au fost 4 zile foarte productive unde în mare am avut ocazia să cunosc oameni din Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și altele țări, alături de care să lucrez și să mă simt bine. Work hard, party harder.

            Față de alte evenimente care s-au mai ținut la cabane, aici accentul s-a pus mai mult pe partea de traininguri, sharing sessions, workshopuri sau case-studyuri. Doar pentru că în timpul zilei eram mai mult ocupați cu partea de lucru, asta nu însemnă că seara nu țineam câte un party. Poate că în prima noapte am lăsat-o mai moale și m-am culcat undeva pe la ora 2, dar am avut grijă în următoarele seri să mă pun în pat doar pe la 6-7 dimineața. Multe s-ar putea spune despre tot și orice dar pe scurt, eu m-am simțit bine, m-am motivat, am făcut sharing ca de la HR la HR.

            Și cum multe lucruri trec prin stomac, la evenimentul acesta am văzut că-mi priește bine când sunt în apropierea mâncării. Fie că am fost în sala de logistică sau în bucătărie, eu m-am simțiti bine și am apreciat că mâncarea a fost gratis. A fost un RM memorabil 🙂