ianuarie, 2012

 1. Nu pot să învăț dacă

  ianuarie 30, 2012 by Andrei Sălăgean

  • 1. Mi-e foame.
  • 2. Nu e curat în cameră.
  • 3. Nu am un pahar de apă lângă mine.
  • 4. Nu e ordine pe birou.
  • 5. Nu am spălat vasele.
  • 6. Nu am făcut un duș astăzi.
  • 7. Am prea multe iconițe pe desktop.
  • 8. Wallpaperul nu e în conformitate cu starea mea de spirit.
  • 9. Nu am băut destulă apă.
  • 10. Nu e melodia care îmi place mie.

 2. Epic sock matching

  ianuarie 26, 2012 by Andrei Sălăgean


 3. Ca la piață

  ianuarie 25, 2012 by Andrei Sălăgean

           După ce anul trecut m-am chinuit un pic la arhitectura calculatoarelor, anul acesta la proiectare cu microprocesoare m-aș fi mulțumit și cu un 5. Discuția a mers cam ca și la piață.

           -Unu’ de 5 kile.
           Pune ce pune, cântărește și-mi zice:
           –7 kile, rămâne?
           -Rămâne.


 4. Ce facem?

  ianuarie 25, 2012 by Andrei Sălăgean

           Care e situația? Primele două examene au trecut deja, în 5 ore îl am pe al treilea și treaba merge foarte bine. Le mulțumesc colegilor mei dragi Adina și Popică care m-au ajutat să înțeleg câteva probleme la diferite materii iar astfel notele sunt excelente, mai bune chiar decât mă așteptam.

            Ce urmează? Urmează un examen foarte impoartant, poate cel mai important dintre toate. Este foarte important dintr-un motiv foarte simplu și acela că este ușor și că se poate lua notă mare. De aceea m-am trezit puțin în noapte ca să mai repet una alta și să mă asigur că toate merg conform planului. Ar fi păcat să stric tot ce am adunat până acum cu o notă slabă la această materie.

            Dar mai departe? Să iau bursă numai, că planuri mari am. Am pus ceasul să sune la ora 02:00 și după ce m-am trezit am vrut să îl mai prelungesc puțin. Dar apoi mi-am adus aminte de un curs de iarnă unde aș putea aplica pentru co-organizator. Poze, vise, idei, gânduri au apărut brusc și n-am mai putut să închid ochii. Un lucru e clar, trebuie să învăț, să iau notă bună azi, să continui tot așa și la celelalte și o să fie bine. Ce facem? Poi reușim, ce să facem?!


 5. Idei

  ianuarie 21, 2012 by Andrei Sălăgean


 6. Deci, sesiune

  ianuarie 20, 2012 by Andrei Sălăgean

           Cum m-am obișnuit deja de 3 ani, începutul unui an nu poate începe mai bine decât cu sesiunea, mama ei de sesiune. Și n-ar fi așa de rău, dar îmi provoacă o stare generală de lene, nu mai am chef nimic, în special de învățat. Sunt multe de făcut, zilele sunt puține, dar așteptările sunt mari. Și mai e o treabă, unul din obiectivele mele pentru acest an, include sesiunea, vreau să iau bursa. Ar fi păcat să rămân și semestrul acesta doar cu vrutul. Barcelona a bătut-o iar pe Real Madrid, prin centru sunt ceva revolte, am început să fac FR, mi-am dus laptopul la reparat, iar la primul examen am luat 7. Multe nu-s de zis, aștept să vină semestrul doi, pe atunci o să fie totul gata (cu bine sper).


 7. True story

  ianuarie 12, 2012 by Andrei Sălăgean


 8. Planuri pentru 2012

  ianuarie 10, 2012 by Andrei Sălăgean

  1. Să iau bursă pe ambele semestre la facultate.
  2. Să învăț să cânt la chitara.
  3. Să fac ceva memorabil, în BEST, în sensul bun al cuvântului.
  4. Big-East Trip – Până în Moscova și înapoi, cu trecere prin Moldova, Ucraina, Rusia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovenia și acasă.
  5. „Să returnez scorbaciu’ „.

 9. This autumn

  ianuarie 5, 2012 by Andrei Sălăgean


 10. Slava Ukraina! Heroyam slava!

  ianuarie 2, 2012 by Andrei Sălăgean