Accept o provocare bună oricând

26 iunie, 2012 | Andrei Sălăgean

          Sesiunea? Am trecut-o cu bine. Mai am o restanță, dar sunt încrezător în șansele mele și știu că o să termin așa cum mi-am dorit. Nu vreau să mă grăbesc dar 95% sunt sigur că încă unul din obiectivele mele o să fie îndeplinit sâmbătă.

         Ușor nu a fost. După al doilea examen deja nu prea mai aveam chef să învăț și nu-mi dau seama exact de ce. Am avut noroc cu colegii mei, iar cu ocazia aceasta țin să le mulțumesc foarte mult. Pe ei i-am mai întrebat una alta și mi-au dat indicațiile necesare și până la urmă am reușit! Recunosc că am avut și puțin noroc pentru că au fost și examene la care dacă eram pe celălalt rând, puteam foarte ușor să nu trec.

         Săptămâna nu e gata și sacii nu mi-s încă în căruță, trebuie să mai lupt pentru ei. O să fie ușor? pe dracu, nu o sa-mi fie ușor deloc. Mi-am propus la începutul anului niște obiective și trebuie să le îndeplinesc. Un lucru să fie clar, atunci când îmi propun să reușesc, pentru ceea ce ține de mine, eu o să dau ce am eu mai bun, cam ca și Prințul din Persia.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.