Sesiune VI

28 mai, 2012 | Andrei Sălăgean

          Am ajuns la sesiunea cu numărul șase, mai am cel puțin două și termin facultatea. Nici sesiunea asta nu mai e ce a fost. Mai greu mi-a fost să trec de partea cu proiecte și colocvii.

         Am avut ceva emoții săptămâna trecută pentru că am avut un colocviu și patru proiecte de predat, la două dintre ele trebuia și documentație. Pe scurt, am reușit. Acum că totul e bine mi-e ușor să vorbesc, dar când mă gândesc la câte calcule am făcut acu o săptămână… ca la piață. Era clar că nu puteam să stau așa pur și simplu continuu și să învăț, doar pentru că sunt un om conștiincios și pentru că e spre binele meu. Așa am făcut că până la urmă am ajuns să nu mă mai joc nimic, să mă uit doar la un serial și să nu dorm mai mult de 4-5 ore pe noapte. Sâmbătă seara iar nu mergea treaba bine. Pe la ora 22 am văzut că mai am 6 episoade din Supernatural până termin sezonul. Am făcut niște calcule și am ajuns la concluzia că trebuie să ma uit până termin, adică 4 ore. Am încheiat contractul și apoi am învățat în liniște.

         Am avut o gestionare a timpului foarte ciudată dar până la urmă nu asta contează deoarece totul a mers bine. Și nu numai că am terminat totul la timp, dar am și făcut totul dintr-un foc. Încă patru examene mai am și apoi termin, iar la final o să văd dacă mi-am mai îndeplinit unul din obiective.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.