Vis mindfuck

2 februarie, 2012 | Andrei Sălăgean

          M-am trezit, am scris asta pe telefon: „Armata chinezească omorât pe cineva important cu ditai săbiocu, stat la cineva ciudat pe o insulă găsită cu gpsu lângă Costa Rica. Iau avion acasă. Bogdan face armata acolo.” și m-am pus la somn iar.

          Cam asta am visat eu noaptea trecută, inspirat fiind și din ultimele evenimente. Nu știu cum se făcea că eram cu încă cineva, nu știu cine, și ne plimbam prin mulțime când la un moment dat ceva împărat chinez sau japonez sau ce era ne zice că ne omoară. Și ne tot amenință și ne zice destul de multe când la un moment dat îmi dau seama că eu am în mână o ditai sabia, ca în desenele alea manga. Și pac! îl omor, eram speriat și n-am știut ce să fac. Sau cred că trebuia să il omor, nu îmi dau seama. Și în momentul acela toată lumea se agită și forfotă mare, cam ca și în Assassin’s Creed când omori pe cineva. Și vin gărzile la noi și mai vine încă un tip important care și el începe să ne zică ceva. Și bam! bag sabia și în el. Nu îmi dau seama exact care era treaba dar asta trebuia să fac. Agitație mare din nou și nu știu cum, ne furișam pe langa ceva pereți și fugim. Și fugeam eu cu fuga aia din vise, ca parcă fugeam în reluare și numai corpul meu nu vroia să fugă mai tare, și îmi era frică să nu ne ajungă. Nu ne-au ajuns.

         Am ajuns la un moment dat la o casă lângă mare și tanti de acolo ne-a primit și ne-a oferit cazare, era o chinezoiacă tare nice. La știri tot apăreau imagini cum liderul lor mare și drag a murit, (presupun că avea legătură cu moartea lui kim jong-il) iar nouă ne era frică să nu apărem și noi ca și persoane wanted. N-am apărut. Apoi cumva am găsit internet la telefon (ca și de revelion) și am intrat pe google maps și căutam cu GPSul să văd unde mama dracului suntem. Apăream undeva pe o insulă lângă Costa Rica. Începeam deja să facem planuri cum să ajunge acolo și să luam avionul spre casă. Cumva am ajuns și acolo și m-am întâlnit cu bunica și cu altă bătrână chinezoiacă și păreau că se înțelegeau foarte bine pentru că bunica vorbea limba lor. Am întrebat de ceva direcții și apoi am plecat. Nu mai știu unde am plecat.

         Între timp m-am trezit și am mers la baie și visul s-a mai întrerupt. Îmi mai amintesc că la un moment dat îl vedeam pe vărul meu, Bogdan cum făcea el armata acolo. Era în ceva cămașă dinaia verde și cu pantaloni tot verzi dar de o culoare puțin mai închisă. Și avea o tunsoare din aia de soldat și băga la flotări și parcă la un moment dat o luat a palmă după cap dar nici nu a clipit pentru că el era un dur. Cam așa ceva îmi aduc aminte. A fost un vis destul de ciudat.


Un comentariu »

  1. Anonim spune:

    unul dintre cele mai ciudate vise pe care … "le-am citit" :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.