august, 2011

 1. Unde îmi stă capul?

  august 30, 2011 by Andrei Sălăgean

           Calatoria mea a inceput simplu de la Saratel. Am facut 10 ore pana in Bucuresti, am asteptat 4 ore si apoi am pornit spre Sofia. Aici am mai petrecut o noapte si am pornit spre urmatoarea destinatie, Skopje. Cum nu era tren direct, a trebuit sa merg via Nis, sa astept 3 ore si apoi numai spre capitala Macedoniei. Apoi, nu stiu ce-am facut ca eu am trecut altceva acolo. Noroc ca e FlexiPass si teoretic puteam merge acolo si fara sa vreau. Oare unde imi sta capul?


 2. Rick Rolled in Nis

  august 30, 2011 by Andrei Sălăgean

           Era 2:15 si eram in gara in Nis. Asteptam trenul care trebuia sa ajunga la 2:10. Astepam, asteptam, era imposibil sa intarzie. Eu am auzit de trenuri care intarzie doar la noi in tara. Cand la difuzor apare melodia…


   

  [trenul a intarziat o ora jumatate]

 3. In gară în Sofia

  august 28, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Undeva in Balcani

  august 28, 2011 by Andrei Sălăgean

       Aseara la 10.30 am luat trenul si-am pornit in tripul balcanic. Sofia, Skopje, Nis, Belgrade si Novi Sad ne asteapta. Internetul se va termina de indata ce vom termina de traversat Dunarea si vom intra pe teren bulgar asa ca nu mai e mult. Aventura ne asteapta la orice colt. Necunoacutul ne paste dupa fiecare stalp. Aseara tare greu am adormit… Tot stateam si ma gandeam ce voi face cand voi ajunge in fiecare oras. O sa fie mega awesome.


 5. bancuri #26

  august 26, 2011 by Andrei Sălăgean

           Intr-o zi trece Ion si o vede pe Maria in tei. Sta Ion se gandeste si ii spune Mariei:
           – Auzi fa Marie nu vrei tu sa facem o aventura?
           – Ce aventura ma Ioane?
           – N-ai vrea tu sa te arunci din tei in p***? La care Maria:
           -Auzi ma Ioane, aventura-i daca vrei sa m-arunci din p*** in tei!!!

           Un tanar intreaba Radio Erevan:
           -Avand in vedere dezvoltarea televiziunii, se va ajunge ca televiziunea sa inlocuiasca presa? Radio Erevan raspunde:
           -Nu, pentru ca inca nimeni nu s-a sters la c** cu antena de la televizor!

           Gheorghe facea sex cu Maria, nevasta lui Ion:
           -Gheorghe, zice Maria, daca s-ar face stiuletii de porumb cat pu*a ta, ce recolta am avea…
           -Marie, daca s-ar face bobul de grau cat sfarcul tau, ce recolta am avea…
           La care Ion, care ii privea pe ascuns din pod:
           -Dar daca dă o grindină cât coaiele mele, s-a dus recolta voastra!

           Rockerii americani le scriu la rockerii rusi. „Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai mrdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile…si ca sa va aratam cat de adevarati rockeri suntem noi ne stergem la cur cu scrisoarea asta” Primesc raspuns de la rockerii rusi: „Rockerii adevarati nu se sterg la cur”.

           Sotul catre sotie, in timp ce treceau cu masina noaptea printr-un sat:
           – Vezi draga, aici am facut noi prima oara dragoste, mai tii minte gardul asta pe care am facut-o? Sotia:
           – Hai sa o mai facem o data.
           Opresc autoturismul, se duc pe gardul respectiv si se apuca de treaba. Sotia se manifesta zgomotos, cu tipete, cu zgarieturi, iar la un moment dat lesina. Sotul termina treaba, o ia in brate, o suie in masina si porneste mai departe. Dupa vreo 30 de minute sotia isi revine, iar sotul o lauda:
           – Draga, ai fost exceptionala, nici prima data nu ai fost asa. La care sotia:
           – Da, draga, dar prima data nici gardul nu era electrificat.

           Doi programatori isi cumparau tigari.
           – Ba, uite ce zice aici, pe pachet, cica „WARNING : Fumatul poate cauza cancer pulmonar !”
           – Lasa, ba, warningurile, zi numai erorile…


 6. Când Batman nu mai e.

  august 25, 2011 by Andrei Sălăgean

           Când Batmna nu mai e, nu e bine. Dacă până și Batman a ajuns să nu mai iasă afară, atunci știi că ceva nu e bine. Cine o să mai salveze situația? Și stai și te gândești așa aiurea, cam ca de obicei, dar te găndești ce o să fie? Robin nu are ce să facă singur, e doar Robin. Sună aiurea pentru că așa e. Știu că-s eu mai aiurea, dar așa e, chiar țin la eroul meu. Ăsta e secretul meu, el mă ajută să reușesc! Când ceva nu merge sau nu-mi iese stau și mă gandesc, oare ce ar face Batman? Cum ar rezolva el situația? Cum ar face el ca să reușească? Batman are și el treburile lui. Poate până la urmă o să rămân eu cu tot ce am învățat de la el și mi-oi vedea de treaba mea. Curând va trebui să apară și Super S. 🙂

  [mă duc să citesc niște bancuri]

 7. Amintiri

  august 20, 2011 by Andrei Sălăgean

           „…la un moment dat țin minte că eram pe o bancă. Nu mai știu cum am ajuns acolo sau ce cautam acolo. Stiu doar că nu îmi păsa, mă simțeam bine și eram fericit. Era noapte iar cerul era senin. Știu asta pentru ca vedeam stele căzatoare. Țin minte cum citisem de ceva zile că în una din serile acestea o să se vadă foarte frumos. Și tare multe mai cădeau. La un moment dat nu știu cum s-a fost că parcă se învârteau pe cer ca un roi de albine. Era tare ciudat, dar îmi păsa? Nu. Îmi aduc aminte de parcă era aseara sau acu o lună. Mai țin minte cum ultima întrebare a fost, a cui e casa aceasta? dar aseară nu au mai fost întrebări. Am fost aproape…”


 8. As the title says…

  august 17, 2011 by Andrei Sălăgean


 9. Când nu am ce face…

  august 6, 2011 by Andrei Sălăgean

           Când nu am ce face, îmi caut de lucru. Mă plictiseam zilele acestea așa că la blog a fost cel mai ușor de lucrat. Simțeam că de cam prea mult timp aveam tema aceea și mă cam săturasem de ea.
           Un google mic a fost de ajuns și tare repede am găsit ceva. Mai greu a fost până l-am și adaptat la dorințele mele. Am lucrat puțin la câteva elemente, am mai și învățat una alta iar la final a ieșit ceea ce vedeți și voi acum. Nu în toate browserele se vede minunat însă mai mult nu am ce face. Probabil ar trebui să lucrez mai mult în a scrie posturi și nu așa de mult la design.
           Mai multe nu am ce să mai scriu că nu mi-am pregătit dinainte. Am vrut doar să vă anunț că blogul și-a mai schimbat încă o dată fața și cam atât. Weekend fain s-aveți în continuare.


 10. Încă o lună

  august 1, 2011 by Andrei Sălăgean

           E luni, deci începe o nouă săptămână și e 1, deci începe o noua lună. O lună august care sper să treacă repede. Aseară am ales și epchipa cu care voi lucra la BEC toamna aceasta. A fost mult mai greu decât mă așteptam.
           E o săptămână de când sunt acasă și timpul deja începe să treacă destul de greu. Pierd toata ziua în fața calculatorului, fie aiurea, fie jucandu-mă. Deja mi-e dor de Cluj, de acțiune. Vreau să fac ceva. Sunt sigur că o să mă urăsc anul ce vine de tot „făcut ceva”. Știu că anul ce vine o să fie destul de solicitant așa că 12 ore de somn pe noapte sunt numai bune. Zile acestea numai un fotbal sau o statul la o vorbă m-au scos din casă. O să îmi direcționez atenția puțin spre BEC zilele ce vin. Dar să vedem și asta cât o să țină.
           Sincer nu mă gândeam că alesul unei echipe poate să fie așa greu. Nu e ca și cum te-ai călca cu cineva și apoi zici că îl iei pe X sau pe Y. Până la urmă totul a ieșit aproape bine. Nu a ieșit bine numai din vina mea dar sper să repar greșelile din mers. Vreau să iasă totul bine.
           Săptămâna aceasta e și ea decisivă pentru că aflu dacă mi-a fost aprobată „cererea pentru creditul de „nevoi personale””. Să meargă totul bine iar pe la începutul lui septembrie o să fiu prin Balcani vizitând prieteni și viitori prieteni. Până data viitoare, numai bine.