iulie, 2011

 1. What others say?

  iulie 31, 2011 by Andrei Sălăgean


 2. Very good times

  iulie 26, 2011 by Andrei Sălăgean

           Și de mai bine de o săptămână vă ziceam că am reușit. Și chiar așa am și făcut, am reușit. Ce pot să zic mai mult, asta fac eu, reușesc. Sunt născut pentru a reuși !
           L’Atelier e oficial locul meu plin de energie pozitivă, plin de karma și chi și ce mai vreți voi. Ultima dată când am fost am câștigat un ceas. Eu doar stăteam liniștit ca un client average și gustam din Ursusul meu când a wild girl with a contest appears: „Dacă luați doua Ursus, câștigați automat un premiu !”. Cum urma să fie o noapte lungă, am dat direct fuga la bar și am achiziționat încă doua sticle. Am dat frunzele la o parte și ceasul awesome a apărut pe ecran…
           Și seara a continuat din bine în mai bine. Am avut timpul vieții mele alături de prietenii vieții mele. Spre casă știu că am lungit puțin drumul. Țin minte că era ceață afară, dar era ok. La un moment dat m-am oprit în spațiu și timp, m-am uitat în dreapta și în stânga și am zis: Am reușit !


 3. The BEST two weeks

  iulie 17, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Născut pentru a reuși !

  iulie 17, 2011 by Andrei Sălăgean

  Am reușit!


 5. Masinuta aceea

  iulie 14, 2011 by Andrei Sălăgean

       Mai tineti minte cand erati mici si ati vrut tare mult masinita aceea? Sau nu neaparat masinuta, poate un pistol cu bile sau altcea. Si iti placea tare mult pentru ca avea rotile acelea maaari. Iti placea tare mult pentru ca era foarte scumpa. Si iti mai placea tare mult pentru ca atunci cand basculai cu ea nisip, te simteai constructorul sef. Era masinuta aceea care cand o punei in lumina soarelui, sclipea foarte frumos. Dar apoi am venit eu si am zis ca nu mai pot sa o am. Si stau si ma gandesc, ce naspa !