iulie, 2011

 1. What others say?

  iulie 31, 2011 by Andrei Sălăgean


 2. Very good times

  iulie 26, 2011 by Andrei Sălăgean

           Și de mai bine de o săptămână vă ziceam că am reușit. Și chiar așa am și făcut, am reușit. Ce pot să zic mai mult, asta fac eu, reușesc. Sunt născut pentru a reuși !
           L’Atelier e oficial locul meu plin de energie pozitivă, plin de karma și chi și ce mai vreți voi. Ultima dată când am fost am câștigat un ceas. Eu doar stăteam liniștit ca un client average și gustam din Ursusul meu când a wild girl with a contest appears: „Dacă luați doua Ursus, câștigați automat un premiu !”. Cum urma să fie o noapte lungă, am dat direct fuga la bar și am achiziționat încă doua sticle. Am dat frunzele la o parte și ceasul awesome a apărut pe ecran…
           Și seara a continuat din bine în mai bine. Am avut timpul vieții mele alături de prietenii vieții mele. Spre casă știu că am lungit puțin drumul. Țin minte că era ceață afară, dar era ok. La un moment dat m-am oprit în spațiu și timp, m-am uitat în dreapta și în stânga și am zis: Am reușit !


 3. The BEST two weeks

  iulie 17, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Născut pentru a reuși !

  iulie 17, 2011 by Andrei Sălăgean

  Am reușit!


 5. Masinuta aceea

  iulie 14, 2011 by Andrei Sălăgean

       Mai tineti minte cand erati mici si ati vrut tare mult masinita aceea? Sau nu neaparat masinuta, poate un pistol cu bile sau altcea. Si iti placea tare mult pentru ca avea rotile acelea maaari. Iti placea tare mult pentru ca era foarte scumpa. Si iti mai placea tare mult pentru ca atunci cand basculai cu ea nisip, te simteai constructorul sef. Era masinuta aceea care cand o punei in lumina soarelui, sclipea foarte frumos. Dar apoi am venit eu si am zis ca nu mai pot sa o am. Si stau si ma gandesc, ce naspa !


 6. So far, so good

  iulie 13, 2011 by Andrei Sălăgean


 7. Silver Surfer ?

  iulie 11, 2011 by Andrei Sălăgean


 8. O nouă săptămână ne așteaptă

  iulie 11, 2011 by Andrei Sălăgean

           O săptămână extraordinară a trecut. Nu m-am mai distrat așa de bine de nu știu când. După tot semestrul acesta lung și tare aglomerat, acum am timp să mă relaxez. Am timp să petrec puțin timp de calitate în compania unor oameni extraordinari. E timpul vieții mele!
           Acum sunt la cursuri cu participanții iar în timp ce ei lucrează nu știu ce în AutoCAD eu rememorez weekendul care tocmai a trecut. Totul a început vineri cu Paintball. Cu greu, cu greu am ajuns la teren cu toate că la un moment dat am crezut că am părăsit Clujul deoarece era cam departe. Până ce au ajuns cu toții, ne-am cățărat prin cireși și vișini ca să gustăm, că tare mulți erau pe acolo. Am făcut și echipele și am început. Pentru că eram mai mulți, ne-am împărțit în 4 echipe și jucam stil cupă, cu finală mică și mare. Eu nu am mai jucat paintball până acum, dar a fost foarte tare, am dat chiar un headshot :). Cel mai tare moment al zilei a fost totuși când i-am învățat pe participanți să joace lapte gros. A fost epic, ne-am distrat de minune.
           Seara a urmat Pub Crawling. Nu am cuvinte să vă descriu. Super tare m-am distrat. Am ales să fiu și Team Leader iar experiența a fost de 2 ori mai awesome. Când am vreme o să încerc să scanez foaia cu task-urile și tot ce am făcut ca să o pun aici. O grămadă de lucruri am făcut. Pe scurt: un striptease de început, poze cu străini de pe stradă, tunak în stradă, am urmărit străini pe stradă, concurs de bere, shoturi de V33 sub masă, masaj la picioare, poză cu primarul, body shots, schimb de haine, alte shoturi de tequila , poze cu cocalari, chiloți peste pantaloni. Cam acestea sunt cele care mi le amintesc sau care sunt ok de scris aici. Pe la 4 jumate am zis că mă opresc și am plecat la somn.
           Dimineața urma să mergem în Savage Trip. La 6 trebuia să ne trezim și să ne facem bagajul iar la 8 să luăm trenul. Am pus alarme… m-am trezit, și-am dat snooze. La un moment dat un coleg mi-a zis că mai e un tren la 4 și m-am pus la somn. Pe la 12 m-am trezit am început să pregătim bagajele și… pe la 3 am mers la ocazie. Am ajuns pe la 6, rupt de oboseală și de soare. Am mai cărat niște lemne și-am dat drumul la mici. Dacă stau bine să mă gândesc, era prima mea dată cu cortul. Am adormit repede pentru că ni s-a terminat focul de tabără. A doua zi am făcut o baie-n Criș și am gustat puțin gulaș. La 4 am luat trenul și-am venit la Cluj. Foarte frumos drumul de 3 fucking ore. Am dormit în toate pozițiile, încă mă mai doare gâtul.
           În seara aceasta o să fie SuperHero Party. Încă nu m-am decis în ce o să mă costumez pentru că numele eroului trebuie să înceapă cu una din inițialele noastre. Mai e vreme, nu-mi fac probleme, o să fie super. O să fie o săptămână frumoasă.


 9. Moooooongoliaaaaaa

  iulie 7, 2011 by Andrei Sălăgean


 10. Rezumat de pe telefon

  iulie 6, 2011 by Andrei Sălăgean

  Este a treia zi de summer. Am facut un efort minim si m-am trezit mai repede ca sa vin cu ei la curs. Heavy night last night.
  Daca in prima zi am lenevit ca un nesimtit, astazi mi-am pus alarma si m-am trezit si sunt la cursuri cu participantii. Tin sa mentionez ca nu sunt foarte treaz si nici bateria nu ma mai tine mult.
  Dar aseara… aseara a fost toga party. Am luat cearceful l-am aranjat bine si ne-am facut romani. Foarte confortabil m-am simtit in toga. Era foarte… aerisit. Mai dubas a fost locul unde mi-am pus cheile. Nu aveam buzunare si a trebuit sa le leg de ceva. Legat de prima seara, o sa las pozele sa vorbeasca de indata ce le primesc. Ne auzim de indata ce se mai intampla ceva. Numa’ bine.