aprilie, 2011

  1. Acu două săptămâni

    aprilie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

             Așa de mult am întârziat că am ajuns să scriu la două săptămâni, dar asta e. Zile fain-au fost atunci și merită menționate. Așa că…
             Joi am fost iar toată ziua la standuri la JobShop de dimineața până la închidere. Tot așteptam momentul acela special, care anul trecut l-am pierdut, când urma să facem poza de grup. Pe de altă parte mă mai și grăbeam puțin că trimisesem mail la profesoară că o să vin de la 6 la parțial. Pe la 5 s-au închis standurile iar eu tot așteptam să ne strângem. Până la urmă am lăsat-o baltă și pe asta și m-am bazat pe MINE că o să fiu BINE a doua zi și o să pot da parțialul de la 10. Ne-am tras fain în poză, am cântat, ne-am bucurat, am adunat și apoi am plecat.
             Seara urma să ne vedem la party. Ca după fiecare eveniment și acuma ne aștepta o petrecere plină de toate. „Pentru ca Prometeu e numele meu mic” scria pe diplomă. La momentul la care am primit-o, am stat ceva vreme să mă gândesc ce înseamnă. Nu mi-am dat seama. Nu mă înțelegeți greșit, nu eram trotil sau alte cele, doar că nu mai făceam legătura. Nu știu cum, dar eu țineam minte că Prometeu era ceva cu soarele. A doua zi m-am lămurit. Per total am repetat isprava din seara trecută numai că de data aceasta cu bere. Și toate bine erau și dansam și săream și mă învârteam până ce m-am întâlnit cu prietenarul Mongolian. Ne-am distrat până ce la un moment dat mi-a arătat cât era ceasul și mi-a reamintit că am parțial a doua zi. M-am îmbrăcat, ș-acas-am plecat. Cumva am aterizat în pat, mi-am pus alarma și m-am culcat. Știu sigur că mi-am pus alarma.
             Pe la 7 mă trezește un coleg: „Tu de la câte ai ore?”. Mă șterg bine la ochi, mă uit la ceas și da, realizez ca am cam dormit mai mult decât trebuia. Mă spăl, îmi iau foile și mă duc să învăț. Pe la 10 fără un sfert pornesc ca să îmi iau și un suc de la magazin. Ajung la laborator și nu știu cum fac de las sucul după monitorul de la computer. După două minute realizez că am pierdut ceva. „Unde mi-e sucul?”… „Nu îmi găsesc sucul!”…”M-ați văzut și voi când am intrat cu sucul.”. L-am găsit până la urma. A fost o zi faină. Și-așa s-a incheiat aventura JobShop-ului de anul acesta. Abia îl aștept pe cel de anul viitor.


  2. Hero of the day

    aprilie 24, 2011 by Andrei Sălăgean


  3. Săptămâna trecută

    aprilie 22, 2011 by Andrei Sălăgean

             Luni dupămasa am mai lucrat să îmi termin o temă ca să pot să o predau în avans. A doua zi aveam de la opt. Cu greu m-am trezit şi nu mai ştiu ce-am făcut dar iar s-a lăsat cu sânge.
             Deja nu mai era de glumă. Şi eram pe autobuz şi mă gândeam să nu-mi dea ketchup-ul afară acolo, că nu-i de bine. Am stat o oră la laborator de 4 ore şi m-am cerut acasă. Şi ăsta a fost momentul când am zis că le las pe toate baltă şi mă pun la somn. Mai era un proiect care mă aştepta, mai erau şi altele. Cumva, cumva am reuşit să-mi setez creierul pe DO NOT CARE. Am zis să mă concentrez pe ceea ce îmi place mai mult. Aşa că miercuri am fost toată ziua prezent la Jobshop.Am terminat pe la 5 jumătate, am ajuns apoi în cămin pentru ca la 7 să fiu prezent la cocktail.
             No ăla da cocktail. A venit şi-un mentalist, mai nou aşa se numesc magicienii se pare. Ne-a tot îmbârligat cu una cu alta, a îndoit ceva linguri, a ghicit ceva numere etc. Dar nu el era atracţia principală. Să fi văzut voi acolo lume numai la costum, lume elegantă, lume awesome. Era aşa de mult awesome pe m2 că la un moment dat s-a terminat vinul și mâncarea. Și fetele… pff, ce să mai vorbim, una si una. O seară excelentă, care putea totuși să mai continue dacă Madame Conștiință nu era o NF și mă lăsa în pace.
             O idee năstrușnică mi-a venit mie. Aveam un proiect gata făcut și mă gândeam că e ok să mă trezesc pe la 4, să-l mai modific și să-l duc ăla de la 8. Și mă gândeam la asta după x pahare de vin( x – ipotenuza unui triunghi dreptunghic cu laturile de 3 și 4) și o zi în care am umblat întruna. Mi-am pus vreo 3 alarme în jurul orei 4. M-am trezit și în 10 secunde am rezolvat toată problema. Mi-era prea lene și nici nu aveam chef de lucru la ora aia. Una vorbește happy Sălă și alta face sleepy Sălă. ( află ce a mai urmat în postul urmator 🙂


  4. De la JobShop

    aprilie 20, 2011 by Andrei Sălăgean


  5. Acu o săptămână

    aprilie 19, 2011 by Andrei Sălăgean

             Dupa ce duminica mi-am facut planuri marete pentru saptamana ce vine, m-am pus la somn si am visat ceva( nu mai stiu ce). Si foarte voios si plin de energie m-am trezit luni dimineata si m-am dus sa ma spal pe fata cand… a inceput sa imi curga sange din nas…
             In acel moment m-am gandit bine si am zis HO!. Si nu era un Ho cum canta Pussycat Dolls dar nici un ho cum zice Mos Craciun cand se tine de burta. Era un stop. Prea mult timp mi-am pierdut noptile lucrand la proiecte si scriind documentatii. Prea mult timp l-am petrecut fiind obosit iar pana la urma acest lucru s-a facut simtit. Si de atunci am zis sa o las mai moale. O sa fac lucrurile cum pot eu mai bine, iar daca nu mai e timp le las dupa. Nu mai vreau sa imi iau din timpul meu de somn.
             Si m-am terminat de spalat si-am plecat la cursuri. Am terminat repede si m-am intors la doctor sa imi dea o trimitere la ORL. Partea mai nasoala e ca eu aveam deja o trimitere de mai bine de o luna care intre timp expirase. Din pacate am pus facultatea inainte sanatatii mele si se pare ca nu a fost tocmai inspirat. Mi-am tot cerut scuze si pana la urma mi-a mai dat o trimitere. Am ajuns in policlinica… si stiti si voi cum e in policlinica. O coada destul de maricica astepta in fata cabinetului. Asa ca m-am decis sa imbin utilul cu placutul, si stand pe scaun mi-am pus capul pe genunchi si am adormit. Dupa ceva vreme o tanti se simte si imi da un poke, deala ca in viata reala, nu ca pe Facebook si ma trezeste: „-E randul tau sa intri!” imi zice. Ma ridic si cand dau sa intru mai adauga: „-Dar nu chiar acuma ca e cineva inauntru!”. Asa ca ma pun jos si ma sterg la ochi si mai astept putin.
             Pana la urma intru in cabinet, se uita doctorita la mine, mi se uita in nas. Ma intreaba de sanatate, de tensiune, alte lucruri de sanatate… Apoi imi face o lista cu niste medicamente si-mi da ca si indicatii sa nu depun efort, sa dorm un numar normal de ore ( logic sa nu consum alcool la pastile) etc. Si gandindu-ma la programul meu, yeah right! Ii explic cum sta treaba si ii zic ca o sa imi iau regulat pastilele (dupa ce le cumpar), dar nu saptamana aceasta. Si m-am dus spre camin tare ganditor… (aflati mai multe despre ce a mai facut Andrei, in episodul urmator 🙂 )