martie, 2011

 1. Cam gata

  martie 31, 2011 by Andrei Sălăgean

           Mai am mâine dimineaţă un laborator şi termin şi cu săptămâna aceasta. Vine weekendul mult dorit, visat, iubit, etc. Aştept vara.
           Nu ştiu cum se face, dar de aprope o lună încoace eu nu mai am somn miercuri noaptea. E aşa o plăcere pentru mine să stau o noapte întreagă la lumina lămpii şi să „navighez” pe laptop. Dar hai să nu ne mai plângem că plânsul e pentru fraieri… şi pentru cei slabi. M-am trezit de vreo oră, era întuneric afară, am crezut că e a doua zi dimineaţa, nu mai ştiam de mine. Noroc că mi-am pus telefonul pe silent absolut că aveam primit vreo 3 mesaje şi vreo 2 apeluri. Şi mi-am mutat curul din pat pe scaun ca să mai scriu trei rânduri din viaţa mea de rockstar în formare.
           Dar deja nu mai ştiu ce să scriu. Nu mai sunt în liceu, nu se mai întâmplă aşa de multe. În afară de faptul că azi dimineaţă m-am distrat puţin cu un program de acela frumos care dintr-un kit de 4 gb se instalează 12 gb pe hard. Prima problemă era că instalarea iniţială nu mergea, aşa că l-am downloadat din nou, 20 de min. Între timp am aşteptat aproape o jumătate de oră să îl şterg pe cel vechi( 140.000 de fişiere avea), nu avea uninstall. Şi când am vrut să-l reinstalez nu găsea nu ştiu ce arhivă în installer. Un fleac, l-am blăstămat puţin şi m-am întors la dragul de Notepad++.
           Între timp m-am servit cu o bere din frigider de la ziua unui coleg. Mă mai hidratez puţin şi plec la alergat. E vreme frumoasă afară şi parcă am ceva timp liber. Tare curios sunt cât o să rezist. Un seară şi un weekend fain s-aveţi.


 2. You’re the best

  martie 28, 2011 by Andrei Sălăgean


 3. Test cu reclame

  martie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Seara bună. Ai intrat pe blog și pari uimit? Ți se pare că ceva e schimbat, ceva nu e la locul lui. Sau mai bine zis, ceva e în plus? Ce și mai bine zis de ce?
           It’s elementary my dear Watson! Multă lume mă tot intreba în ultima vreme că de ce nu îmi pun și eu ca tot omul niște reclame pe blog, să fac și eu un ban cinstit. Răspunsul e foarte simplu, nu am vizitatori mulți și nici nu îmi place să îmi pun reclame pentru că nu arată tocmai frumos. Dar toate acestea o să se shimbe începând cu astăzi. M-am gândit și am decis că o săptămână două să fac un test și să văd care-i treaba. Iar apoi dacă e să fac o sumă considerabilă de bani, ceea ce nu o să se întâmple, o să le las. Mă enervează că-s puse ca nuca-n perete reclamele astea și la cum am customizat eu layout-ul mi le pune tot aiurea.
           Așa că dacă vă plictisiți, mai dați un click aiurea pe reclamele astea de aici. Cine știe, poate chiar o să fac o avere și o să scriu o carte. Legea lui Ohm: Om trăi și Om vedea.


 4. O zi

  martie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Magnifică zi astăzi. NOT. Totuși să nu mă plâng, a început destul de bine dar pe final, am cam dat cu mucii-n fasole. Când credeam și eu ca bate în sfârșit România la fotbal, aveam și eu ceva speranțe! La pauză era numai bine 1-0, și m-am dus după un pachet. Mă gândeam să nu lipsesc mult ca să prind tot spectacolul. Și așa de bine m-am grăbit că m-a prins poliția când am mers pe interzis. Și mai aveam vreo 20 m și ieșeam. Faza tare că am ieșit din mașină și nici nu știam de ce m-a oprit. Daaaar, am vorbit frumos, am zâmbit, am știut să precizez că sunt student și am primit doar avertizare. Încă era 1-0. Am mai mers incă vreo 5 min și era 1-1; 5 min după ce am ajuns acasă și 2-1. Noroc cu tata care mi-a arătat că e numai avertisment și nu amendă că eu ca boul nici nu m-am mai uitat peste PV. Faină zi, dar pentru că într-adevar putea fi și mai rău, mă mulțumesc și cu atât. Vorba aceea, ”Ești bat? Du-te și te culcă!”.


 5. I like toast

  martie 21, 2011 by Andrei Sălăgean


 6. Mindfuck

  martie 19, 2011 by Andrei Sălăgean

  A trecut o săptămâna bună, una frumoasă şi cu ceva ajutor m-am apucat să-i fac o evaluare. La prima vedere, note bune la laboratoare şi proiecte, soare afară dar cel mai important o atitudine pozitivă, cu zâmbetul pe faţă. Dar…
           …mă tot gândeam că ce-i cu mine de tot zâmbesc aşa. Se poate să fie de la oboseală dar nu-i sigur. Şi tot primesc sugestii şi propuneri, dar fără reclamaţii. Şi mi-era foame, şi normal că am mâncat ceva. Şi apoi tot gândindu-mă mai mult şi mai mult am simţit că stomacul mi-era gol. Da ce mama focului!(a se citi cu accent ardelenesc). Era mindfuck şi atunci am zis că trebuie să scriu despre asta, când deodată a început să îmi bată inima, şi-atunci am înţeles.
           Dar ce n-am înţeles eu niciodată e că deşi am răspunsul, eu nu ştiu întrebarea. Pe româneşte, cu toate că a fost o săptămâna făină, doar acum am conştientizat cum n-am fost eu NPaR. O să mă strădui mai mult!


 7. Give it all

  martie 18, 2011 by Andrei Sălăgean


 8. Ce bine îmi e.

  martie 16, 2011 by Andrei Sălăgean

           Pentru nici un motiv cunoscut de mine, habar nu am de ce mă simt foarte bine. Nu mă înţelegeţi greşit, chiar nu mă deranjează dar… e bine. Totul pare aşa de frumos, îmi vine numai să zâmbesc, să cânt, să sar în sus de fericire… să mă bucur de viaţă. N-am fumat nimic, n-am băut, n-am făcut nimic bizar care să îmi afecteze gândire, sau nu ceva de care sunt conştient. Am o senzaţie că lucrurile merg şi o să meargă bine. Încă nu am primit răspunsul din Ucraina şi nici nu m-am apucat de Assassin’s Creed Brotherhood. Să fie oare de la primăvară? Să fie oare de la fătuca aceea? Să fie oare de la faptul că lucrurile merg bine? Momentan, nu prea contează, bine să fie numai.


 9. Like always

  martie 14, 2011 by Andrei Sălăgean

           Si s-a mai dus o saptamana. Acu 7 zile stateam la fel ca si acum si planuiam ce si cum trebuie sa fac in perioada ce urmeaza. Eram tare curios de cum aveau lucrurile sa evolueze.
           Așe ș-așe, cam atat pot spune. Lucrurile mai importante le-am facut, 75% din ele au iesit asa cum au vrut, iar la restul n-au iesit prea bine. Am vrut sa fac pe Superman insa am uitat ca in viata reala, cam numai pana la Batman poti ajunge. A fost bine totusi ca Bistrita nu a pierdut, ca mi-am predat proiectul la JAVA iar media notelor primite este 9. La MW-ul de la Marisel m-am distrat de minune, am inceput sa cunosc noua generatie de boboci si am ramas si cu ceva amintiri frumoase. Am reusit sa dormim 6 intr-un pat de doua persoane, intr-o camera unde nu erau mai mult de 10 grade.
           Partea proasta a lucrurilor e ca nu mi-am terminat un alt lucru. Astfel, luni si marti bag mega hardcore ca sa duc lucrurile la bun sfarsit. Apoi miercuri sa pregatesc serios laboratoarele iar daca merge bine treaba weekendul va fi, sper eu de neuitat. Ati primit vreodata un telefon de la o persoana cu care nu v-ati mai vazut de foarte mult timp si va uitati la ecranul telefonului cu o fata de WTF, de ce ma suna? Dar apoi lucrurile merg bine si vezi ca-i fain sa mai auzi de la oameni si te bucuri cand auzi ca e posibil sa te intalnesti cu ei curand. No cam asa ceva.
            Saptamana aceasta nu mai e like a boss, o sa fie pur si simplu, like always. O sa fie frumoasa, eu asa vreau. Si sper sa-mi gasesc timpul necesar sa mai si scriu si sa ma si odihnesc. Dar cel mai important sper sa primesc vesti bune din Kiev.


 10. Se face cald

  martie 13, 2011 by Andrei Sălăgean