noiembrie, 2011

 1. A fi sau a nu fi ?

  noiembrie 29, 2011 by Andrei Sălăgean

           Pentru că mie îmi tot place să cred că sunt născut pentru a reuși și pentru că nu o dată am ieșit și am zis în gura mare că am reușit. Ba din stânga, ba din dreapta s-a vorbit despre faptul că am reușit sau nu. Dar câți dintre voi v-ați pus intrebare „ce?”, ce a reușit?
           Raspunsul la multe întrebări nu îl știu, dar îl simt, după cum zicea și profesorul meu de matematică din liceu. Dupa aproximativ 4 luni de lucru la etapa locală a EBEC-ului, totul s-a terminat duminică prin concurs și premiere iar seara cu after-party. A fost un eveniment în care am pus suflet la organizarea lui, am vrut să iasă cât mai bine pentru ca oamenii să iși aducă aminte de el peste ani. Am vrut să fie spectacol, și a fost. Au fost multe lucruri care le-am vrut și nu le-am putut face, dar și lucruri la care nu m-am gândit și le-am făcut până la urmă. Așteptările mele au fost mari, au mai scăzut și au mai crescut.
           Aseară după ce m-am întors de la party, aveam un zâmbet pe față, eram fericit, mi-am dat seama că am reușit. Nu puteam pune mâna pe acel ceva, dar știam, simțeam. Iar acum că s-a terminat, aștept următoarea provocare, una mai mare. Nu reușesc eu tot timpul, dar atunci când o fac, vreau să fiu alături de prietenii mei !


 2. Grey

  noiembrie 22, 2011 by Andrei Sălăgean

           M-am întors azi de la laboratoare, am mâncat și am sunat câteva persoane să văd de una alta. M-am pus apoi și am ascultat melodia aceasta. Am pus capul pe birou și am încercat să adorm acolo, așa cum eram. Sunt puțin obosit, dar nu mă deranjează. Sunt destule alte lucruri care să mă deranjeze, dar azi am avut o zi bună. După cum ar zice Dexter( a lui Tartakovsky, nu celălalt), astăzi a fost o zi bună pentru știință, dar numai o parte, celaltă parte a fost așa-și-așa. Nu prea face sens ce zic( acum dar și în general).
           Era undeva o vorba zilele acestea că, oamenii care nu te sună, înseamnă că o duc bine. Și am stat umpic și m-am gândit. Apoi am revenit iar la ale mele. Încet, încet se apropie și EBEC-ul, evenimentul la care sunt coordonator. Mai mult sau mai puțin, am reușit. Mai multe o să pot să vă zic fie duminică noaptea, cand o să mă întorc de la after-party, fie luni dimineața. Pentru mine a fost o experiență interesantă din care am învățat multe și am avut ocazia să mă dezvolt. În ultima vreme a început să îmi mai placă o zicală: „Doar timpul va spune dacă am avut dreptate sau nu!”. Cam așa stă treaba, întrebări?


 3. Ce-mi zice mie internetul !

  noiembrie 14, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Ceva problemă

  noiembrie 11, 2011 by Andrei Sălăgean

           Nu știu ce e cu mine, dar se pare ca am o problemă cu închisul ușii. Problema nu e că o las eu deschisă, ci că mai tot timpul uit dacă am închis-o sau nu. Înainte sa ies trebuie să mă opresc și să îmi programez creierul pe memorare:”Uite! Închid ușa! Învârt cheia!”… Altfel merg vreo 5 minute și apoi încep și mă gândesc, și-mi fac griji, și-mi tot bat capul și nu îmi aduc aminte ce am făcut. Nu țin minte să fi uitat vreodată ușa deschisă când eram mic, așa că nu îmi dau seama de unde am problema aceasta. Tot norocul meu e că am prieteni care stau vis-a-vis și îi mai sun pe ei să verifice. I don’t have 99 problems, but the memory seems to be one!


 5. The perfect woman

  noiembrie 7, 2011 by Andrei Sălăgean