Am vedenii

23 octombrie, 2011 | Andrei Sălăgean

A fost o seara, aseara. Fiind un weekend de relaxare, ne-am pus la cate un pahare de ceva. Si bine-am baut pana intr-un moment si-apoi am inceput eu sa-mi aduc aminte de una alta. Sa nu ma intelegeti gresit, n-am baut ca porcii, ca alcoolicii, pur si simplu am cinstit pentru una alta.

Si stiti momentul acela cand totul e pe mute si in slow-motion( nu eram fumat) si te uiti in dreapta si in stanga si te auzi doar pe tine. Il vezi pe amicul de langa tine cum soarbe din paharul de bere, fata din fata cum se stramba la un shot de palinca, altul care deja sta cu capul pe masa.

Si in cele din urma, ma vad pe mine. „Fain eram”. Dar ce nu-mi placea, era fata aceea care o vedeam ca sta langa mine. Pentru cei ce nu stiu, vara aceasta am cunoscut o fata frumoasa din Serbia la Summer Course si ne-am simtit tare bine. Dar la final, evident, a plecat acasa, iar eu am inceput sa-mi vad de treaba mea. Se pare totusi ca n-am depasit situatia foarte bine si ma cam fu*e. N-am mai patit din astea.

N-am mai scris de mult. M-am gandit sa mai povestesc una alta dar momentan scriu de pe telefon. Am zis si mai zic, o sa fie un sfarsit de an extraordinar. Multe de toate o sa se intample, sper sa am timp sa le scriu pe toate.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.