ianuarie, 2011

 1. Mi-a dat Gavrea perversa!

  ianuarie 31, 2011 by Andrei Sălăgean

           Definitia yocto-secundei = Momentul de cand am primit subiectul la CN pana cand creierul a transmis muschilor de la picioare sa se contracte ca sa ma ridic de pe scun si sa plec.

           Singurul lucru mai rapid decat viteza cu care mi-am dat seama ca am un subiect de finetti e viteza luminii factorial.

           La un moment dat am vrut sa ma ridic si sa-i spun dl. prof.:”Auziti, da’ ceva de cinci nu aveti?”. Apoi mi-am dat seama ca trebuie sa ma mai vad cu el si ar fi mai bine sa nu.


 2. La jumătate.

  ianuarie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Am ajuns la jumatatea sesiunii. Mai am de dat inca trei examene si scap, ȘI SCAP. 11 zile, adica 264 ore, adica 15840 minute.

           Cu 8 la POO, 9 la MES si 6 la CAN, inca sunt in carti pentru bursa aceea frumoasa de 250 RON. Batalia cea mai grea o dau duminica la CN cu dl. Gavrea. O sa fie pe bursa sau pe marire/restanta, fie ca cel mai bun sa castige. In cel mai rau caz, inafara de acela mai rau decat acesta rau, iau cinci. Nu ar fi un capat de lume, mi-ar mai trebui 10 la ultimele doua examene, la BD si la PLA.

           Am terminat de mancat, de scris, de facut duș, de listat cursurile si am „meșterit” si la un router. Tot ce mai ramane e sa ma apuc si eu de invatat. Asa ca daca vreau sa mearga treaba bine o sa merg ca un copil silitor in sala de lectura unde o sa poposesc pana ce ma lasa ochiii, burta sau capul. Luptam, nu ne lasam! Pentru libertate, superioritate si bursa !

  [Click pentru Legenda]

 3. Cum îmi reîncarc eu energia. !

  ianuarie 25, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Pics

  ianuarie 23, 2011 by Andrei Sălăgean

 5. E ok bă !

  ianuarie 22, 2011 by Andrei Sălăgean

           In urma cu vreo 4 ore am scris un post despre cum poti sa memorezi mai usor unele chestii. Intre timp am fost la examen si ghici ce? unul dintre cele 3 subiecte a fost chiar acela. Ce mult m-am bucurat eu cand in mintea mea repetam „Ce faci Paul? O, da fumez!”. 40% noroc, 40% stiinta iar 20% Născut pentru a reuşi.
           La programare am luat doar 8, dar aici daca treaba merge bine ma astept chiar la un 9. Ar fi extraordinar sa iau 9 la MES, examen la care 7 ar fi fost o nota ok. Asa de fericit as fi daca as lua 9 la MES ca as si face Fan Page, sau cum ii spune, la blog pe Facebook. Un 9 ar vorbi de la sine. S-ar uita la mine si ar zice el cu gaura aia de deasupra de la carlig: „Bine, mă!”.
           Sunt obosit, foarte obosit, azi noapte nu am dormit deloc. Am preferat sa stau si sa invat. Mi-am facut o ulcică mare de cafea si am bagat la greu. Pe la patru am mers pana la non-stop si mi-am luat o shaorma apoi am revenit la post. Psihic ma simt foarte bine, fizic nu prea. Ma pun sa mananc ceva si apoi somn de voie. Astept rezultatele.