ianuarie, 2011

 1. Mi-a dat Gavrea perversa!

  ianuarie 31, 2011 by Andrei Sălăgean

           Definitia yocto-secundei = Momentul de cand am primit subiectul la CN pana cand creierul a transmis muschilor de la picioare sa se contracte ca sa ma ridic de pe scun si sa plec.

           Singurul lucru mai rapid decat viteza cu care mi-am dat seama ca am un subiect de finetti e viteza luminii factorial.

           La un moment dat am vrut sa ma ridic si sa-i spun dl. prof.:”Auziti, da’ ceva de cinci nu aveti?”. Apoi mi-am dat seama ca trebuie sa ma mai vad cu el si ar fi mai bine sa nu.


 2. La jumătate.

  ianuarie 27, 2011 by Andrei Sălăgean

           Am ajuns la jumatatea sesiunii. Mai am de dat inca trei examene si scap, ȘI SCAP. 11 zile, adica 264 ore, adica 15840 minute.

           Cu 8 la POO, 9 la MES si 6 la CAN, inca sunt in carti pentru bursa aceea frumoasa de 250 RON. Batalia cea mai grea o dau duminica la CN cu dl. Gavrea. O sa fie pe bursa sau pe marire/restanta, fie ca cel mai bun sa castige. In cel mai rau caz, inafara de acela mai rau decat acesta rau, iau cinci. Nu ar fi un capat de lume, mi-ar mai trebui 10 la ultimele doua examene, la BD si la PLA.

           Am terminat de mancat, de scris, de facut duș, de listat cursurile si am „meșterit” si la un router. Tot ce mai ramane e sa ma apuc si eu de invatat. Asa ca daca vreau sa mearga treaba bine o sa merg ca un copil silitor in sala de lectura unde o sa poposesc pana ce ma lasa ochiii, burta sau capul. Luptam, nu ne lasam! Pentru libertate, superioritate si bursa !

  [Click pentru Legenda]

 3. Cum îmi reîncarc eu energia. !

  ianuarie 25, 2011 by Andrei Sălăgean


 4. Pics

  ianuarie 23, 2011 by Andrei Sălăgean

 5. E ok bă !

  ianuarie 22, 2011 by Andrei Sălăgean

           In urma cu vreo 4 ore am scris un post despre cum poti sa memorezi mai usor unele chestii. Intre timp am fost la examen si ghici ce? unul dintre cele 3 subiecte a fost chiar acela. Ce mult m-am bucurat eu cand in mintea mea repetam „Ce faci Paul? O, da fumez!”. 40% noroc, 40% stiinta iar 20% Născut pentru a reuşi.
           La programare am luat doar 8, dar aici daca treaba merge bine ma astept chiar la un 9. Ar fi extraordinar sa iau 9 la MES, examen la care 7 ar fi fost o nota ok. Asa de fericit as fi daca as lua 9 la MES ca as si face Fan Page, sau cum ii spune, la blog pe Facebook. Un 9 ar vorbi de la sine. S-ar uita la mine si ar zice el cu gaura aia de deasupra de la carlig: „Bine, mă!”.
           Sunt obosit, foarte obosit, azi noapte nu am dormit deloc. Am preferat sa stau si sa invat. Mi-am facut o ulcică mare de cafea si am bagat la greu. Pe la patru am mers pana la non-stop si mi-am luat o shaorma apoi am revenit la post. Psihic ma simt foarte bine, fizic nu prea. Ma pun sa mananc ceva si apoi somn de voie. Astept rezultatele.


 6. Cum să memorezi mai ușor

  ianuarie 22, 2011 by Andrei Sălăgean

           –Ce Faci Paul ?
           –O, Da’ Fumez !
           –No, Bine Ziici. Astazi e Uefa Champions League.


 7. Record nou

  ianuarie 20, 2011 by Andrei Sălăgean

           Si-am dat si examenul la POO. Inca nu am aflat nota, dar presimt ca din moment in moment trebuie sa o primesc pe mail. Sper sa fie buna, sper.
           Dar las POO-ul cateva momente in speranta ca voi afla ceva si sa pot actualiza. Dorindu-mi tot mai mult ca „visele mele sa devina realitate” am tot jucat si am tras un scor nou [link]. Am decis sa ma opresc aici deoarece sambata am examen si mi-am propus sa iau o nota buna. Mai ramane sa o si iau, doar atat. Am gasit si o strategie castigatoare, una inspirata cica din viata reala: „Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!”. Astfel eu o sa invat in fiecare zi ca si cum ar fi ziua de dinainte de examen. Sa vedem ce o sa iasa.
           Inca astept nota de la JAVA. A fost un examen foarte interesant, mai ales partea unde trebuia sa rezolvi o problema pe foaie. La ce obosit eram eu si la ce bine vedeam, am crezut ca problema e doar de o ora cand defapt aveam doua. Si dupa ce o citesc de vreo 2 ori ma apuc si bag asa tare. Scriu, tai, subliniez, pun paranteze. Declar o variabila, nu-i buna, o sterg, dupa 5 minute imi dau seama ca defapt imi trebui, o scriu iar. Mai scriu jumatate de pagina imi dau seama ca nu imi trebuie int ci boolean, tai si scriu deasupra. Scriu o metoda si pe la jumatate imi dau seama ca nu e bine, o pun in paranteze si incep inca o data mai jos. Uit sa declar ceva, inghesuiesc intre randuri… si tot asa. Dupa 3/4 din timp eu eram gata. Restul timpului am stat sa corectez codul.
           Inca nu am primit nota. Inchid totul dupa ce termin ce mai am de facut si ma culc. Maine presimt ca o sa fie o zi lunga pentru ca „Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge!”.


 8. Your dreams did not come true…

  ianuarie 17, 2011 by Andrei Sălăgean


 9. Dedicație specială

  ianuarie 15, 2011 by Andrei Sălăgean


 10. Gata presesiunea, vine sesiunea !

  ianuarie 13, 2011 by Andrei Sălăgean

           Maine dimineata mai predau conspectele si graficele la MES si oficial am terminat cu presesiunea. In principiu nu ar mai trebui sa fie stres pentru ca e un program fix pentru fiecare materie, un numar clar de zile pentru invatat. Teoria si practica, socoteala dinainte si cea din targ, ce-mi propun si ce-o sa fac…
           Mi-am pregatit eu un plan cam cat as putea sa iau la unele materii si cat la altele: numai note de 7 si 9, cat sa-mi iasa media 8 si sa pot lua mult dorita bursa. Acum mai trebuie sa le printez si sa mi le pun in fata la birou ca sa le vad tot timpul, iar alaturi o poza motivationala( suna ciudat in roamana). Ma gandeam la poza aceasta. Nu inteleg de ce lumea zice ca sunt suparat acolo, chiar nu sunt. E o poza asa mai altfel, luata cumva de sus, e o poza la care daca adaugi un text bun poti sa o transformi in motivational poster. Devine totusi ciudat sa vorbesc despre cum apar eu intr-o poza si plus ca si deviez de la subiect.
           Imi pun mai sperante in „mine” in sesiunea aceasta, sper sa nu ma dezamagesc. Vreu neaparat sa scot o bursa ca sa pot sta linistit pana la urmatoarea sesiune iar daca se iveste ocazia sa mai calatoresc prin Europa, sa nu am probleme. Sa-i dam bataie si om vedea ce va fi la final.