O nouă săptămână ne așteaptă

11 iulie, 2011 | Andrei Sălăgean

         O săptămână extraordinară a trecut. Nu m-am mai distrat așa de bine de nu știu când. După tot semestrul acesta lung și tare aglomerat, acum am timp să mă relaxez. Am timp să petrec puțin timp de calitate în compania unor oameni extraordinari. E timpul vieții mele!
         Acum sunt la cursuri cu participanții iar în timp ce ei lucrează nu știu ce în AutoCAD eu rememorez weekendul care tocmai a trecut. Totul a început vineri cu Paintball. Cu greu, cu greu am ajuns la teren cu toate că la un moment dat am crezut că am părăsit Clujul deoarece era cam departe. Până ce au ajuns cu toții, ne-am cățărat prin cireși și vișini ca să gustăm, că tare mulți erau pe acolo. Am făcut și echipele și am început. Pentru că eram mai mulți, ne-am împărțit în 4 echipe și jucam stil cupă, cu finală mică și mare. Eu nu am mai jucat paintball până acum, dar a fost foarte tare, am dat chiar un headshot :). Cel mai tare moment al zilei a fost totuși când i-am învățat pe participanți să joace lapte gros. A fost epic, ne-am distrat de minune.
         Seara a urmat Pub Crawling. Nu am cuvinte să vă descriu. Super tare m-am distrat. Am ales să fiu și Team Leader iar experiența a fost de 2 ori mai awesome. Când am vreme o să încerc să scanez foaia cu task-urile și tot ce am făcut ca să o pun aici. O grămadă de lucruri am făcut. Pe scurt: un striptease de început, poze cu străini de pe stradă, tunak în stradă, am urmărit străini pe stradă, concurs de bere, shoturi de V33 sub masă, masaj la picioare, poză cu primarul, body shots, schimb de haine, alte shoturi de tequila , poze cu cocalari, chiloți peste pantaloni. Cam acestea sunt cele care mi le amintesc sau care sunt ok de scris aici. Pe la 4 jumate am zis că mă opresc și am plecat la somn.
         Dimineața urma să mergem în Savage Trip. La 6 trebuia să ne trezim și să ne facem bagajul iar la 8 să luăm trenul. Am pus alarme… m-am trezit, și-am dat snooze. La un moment dat un coleg mi-a zis că mai e un tren la 4 și m-am pus la somn. Pe la 12 m-am trezit am început să pregătim bagajele și… pe la 3 am mers la ocazie. Am ajuns pe la 6, rupt de oboseală și de soare. Am mai cărat niște lemne și-am dat drumul la mici. Dacă stau bine să mă gândesc, era prima mea dată cu cortul. Am adormit repede pentru că ni s-a terminat focul de tabără. A doua zi am făcut o baie-n Criș și am gustat puțin gulaș. La 4 am luat trenul și-am venit la Cluj. Foarte frumos drumul de 3 fucking ore. Am dormit în toate pozițiile, încă mă mai doare gâtul.
         În seara aceasta o să fie SuperHero Party. Încă nu m-am decis în ce o să mă costumez pentru că numele eroului trebuie să înceapă cu una din inițialele noastre. Mai e vreme, nu-mi fac probleme, o să fie super. O să fie o săptămână frumoasă.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.