La fix o săptamână

17 aprilie, 2011 | Andrei Sălăgean

         La fix o saptamana revin la tastatura sa scriu despre minunata mea viata. O saptamana plina cu de toate. O saptamana care numai o data pe an e.
         Tocmai ce-am terminat de mancat niste slanina cu mustar cu hrean si ceapa si salam picant si tuna in sos picant. #802A2A mountain lava o sa fie maine. Si cum imbucam eu ba din salam ba din paine, vizualizam evenimentele de saptamana aceasta. Cum mi-am facut eu program asa frumos. Si asa frumos cum era, inainte de jumatatea saptamanii, am renuntat la ce scria acolo. Am zis ca fac sa fie bine. In cele din urma a iesit bine. Mai mult am fost ocupat la JobShop, un eveniment foarte interesant. Un eveniment la care printre altele imi refac stocul de pixuri, mai colectionez vreo agenda, keychain-uri sau cum a fost cazul anul acesta bomboane mentolate de la Continental. Dar cel mai important, ramai cu satisfactia ca ai ajutat la organizarea unui eveniment destul de mare, ca ai incercat sa ajuti niste sudenti sa-si „Editeze cariera!”.
         O saptamana la sfarsitul careia m-am simtit foarte bine, chiar daca nu am realizat tot din ce mi-am propus in acel program. Pana la urma conteaza asta mai putin, important e sa vad cum imi gestionez timpul in perioada ce vine. Facultatea asta, bat-o vina!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.