Cam gata

31 martie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Mai am mâine dimineaţă un laborator şi termin şi cu săptămâna aceasta. Vine weekendul mult dorit, visat, iubit, etc. Aştept vara.
         Nu ştiu cum se face, dar de aprope o lună încoace eu nu mai am somn miercuri noaptea. E aşa o plăcere pentru mine să stau o noapte întreagă la lumina lămpii şi să „navighez” pe laptop. Dar hai să nu ne mai plângem că plânsul e pentru fraieri… şi pentru cei slabi. M-am trezit de vreo oră, era întuneric afară, am crezut că e a doua zi dimineaţa, nu mai ştiam de mine. Noroc că mi-am pus telefonul pe silent absolut că aveam primit vreo 3 mesaje şi vreo 2 apeluri. Şi mi-am mutat curul din pat pe scaun ca să mai scriu trei rânduri din viaţa mea de rockstar în formare.
         Dar deja nu mai ştiu ce să scriu. Nu mai sunt în liceu, nu se mai întâmplă aşa de multe. În afară de faptul că azi dimineaţă m-am distrat puţin cu un program de acela frumos care dintr-un kit de 4 gb se instalează 12 gb pe hard. Prima problemă era că instalarea iniţială nu mergea, aşa că l-am downloadat din nou, 20 de min. Între timp am aşteptat aproape o jumătate de oră să îl şterg pe cel vechi( 140.000 de fişiere avea), nu avea uninstall. Şi când am vrut să-l reinstalez nu găsea nu ştiu ce arhivă în installer. Un fleac, l-am blăstămat puţin şi m-am întors la dragul de Notepad++.
         Între timp m-am servit cu o bere din frigider de la ziua unui coleg. Mă mai hidratez puţin şi plec la alergat. E vreme frumoasă afară şi parcă am ceva timp liber. Tare curios sunt cât o să rezist. Un seară şi un weekend fain s-aveţi.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.