Semestrul doi

23 februarie, 2011 | Andrei Sălăgean

         A venit si semestrul doi pana la urma. Cu jumatate de gura fericita pot spune ca ma bucur ca s-a terminat sesiunea. Cealalta jumatate de gura nu e asa de fericita pentru ca nu mi-am indeplinit obiectivul, sa iau media peste 8. Din pacate jocul acesta impresionant cu o grafica de ultima generatie care se numeste Viata Reala, nu are si Load ca sa mai pot incerca fiecare examen la nesfarsit pana iau nota dorita.
         Astfel in loc sa ma consolez cu o bursa frumusica si in loc sa imi fac planuri de vacanta undeva in Europa, ma consolez cu jumatate de bursa si maximele lui Pierre de Coubertin:

„Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Continua!”

„Cel mai important lucru la Jocurile Olimpice nu este sa castigi, ci sa participi, asa cum in viata nu conteaza triumful, ci lupta. Esential nu e sa cuceresti, ci sa lupti bine.”

         Orice-ar fi, o luna inca o sa ma mai odihnesc ca sa imi recapat fortele pentru ce urmeaza si pana la urma si pentru urmatoarea sesiune. Si totusi parca anul acesta m-am descurcat mai bine, chiar daca am avut o medie mai mica decat anul trecut pe vremea aceasta. Anul trecut a fost mai tragic, dar anul acesta parca am fost mai aproape. Dar ce a fost a fost! invatam ce avem de invatat din trecut si ne concentram la viitor. Si va veni ziua aceea cand o sa ma trezesc dimineata si o sa ma consolez si cu bursa si cu maxime…


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.