Record nou

20 ianuarie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Si-am dat si examenul la POO. Inca nu am aflat nota, dar presimt ca din moment in moment trebuie sa o primesc pe mail. Sper sa fie buna, sper.
         Dar las POO-ul cateva momente in speranta ca voi afla ceva si sa pot actualiza. Dorindu-mi tot mai mult ca „visele mele sa devina realitate” am tot jucat si am tras un scor nou [link]. Am decis sa ma opresc aici deoarece sambata am examen si mi-am propus sa iau o nota buna. Mai ramane sa o si iau, doar atat. Am gasit si o strategie castigatoare, una inspirata cica din viata reala: „Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!”. Astfel eu o sa invat in fiecare zi ca si cum ar fi ziua de dinainte de examen. Sa vedem ce o sa iasa.
         Inca astept nota de la JAVA. A fost un examen foarte interesant, mai ales partea unde trebuia sa rezolvi o problema pe foaie. La ce obosit eram eu si la ce bine vedeam, am crezut ca problema e doar de o ora cand defapt aveam doua. Si dupa ce o citesc de vreo 2 ori ma apuc si bag asa tare. Scriu, tai, subliniez, pun paranteze. Declar o variabila, nu-i buna, o sterg, dupa 5 minute imi dau seama ca defapt imi trebui, o scriu iar. Mai scriu jumatate de pagina imi dau seama ca nu imi trebuie int ci boolean, tai si scriu deasupra. Scriu o metoda si pe la jumatate imi dau seama ca nu e bine, o pun in paranteze si incep inca o data mai jos. Uit sa declar ceva, inghesuiesc intre randuri… si tot asa. Dupa 3/4 din timp eu eram gata. Restul timpului am stat sa corectez codul.
         Inca nu am primit nota. Inchid totul dupa ce termin ce mai am de facut si ma culc. Maine presimt ca o sa fie o zi lunga pentru ca „Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge!”.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.