Gata presesiunea, vine sesiunea !

January 13, 2011 by Andrei Sălăgean

         Maine dimineata mai predau conspectele si graficele la MES si oficial am terminat cu presesiunea. In principiu nu ar mai trebui sa fie stres pentru ca e un program fix pentru fiecare materie, un numar clar de zile pentru invatat. Teoria si practica, socoteala dinainte si cea din targ, ce-mi propun si ce-o sa fac…
         Mi-am pregatit eu un plan cam cat as putea sa iau la unele materii si cat la altele: numai note de 7 si 9, cat sa-mi iasa media 8 si sa pot lua mult dorita bursa. Acum mai trebuie sa le printez si sa mi le pun in fata la birou ca sa le vad tot timpul, iar alaturi o poza motivationala( suna ciudat in roamana). Ma gandeam la poza aceasta. Nu inteleg de ce lumea zice ca sunt suparat acolo, chiar nu sunt. E o poza asa mai altfel, luata cumva de sus, e o poza la care daca adaugi un text bun poti sa o transformi in motivational poster. Devine totusi ciudat sa vorbesc despre cum apar eu intr-o poza si plus ca si deviez de la subiect.
         Imi pun mai sperante in “mine” in sesiunea aceasta, sper sa nu ma dezamagesc. Vreu neaparat sa scot o bursa ca sa pot sta linistit pana la urmatoarea sesiune iar daca se iveste ocazia sa mai calatoresc prin Europa, sa nu am probleme. Sa-i dam bataie si om vedea ce va fi la final.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *