Gata presesiunea, vine sesiunea !

13 ianuarie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Maine dimineata mai predau conspectele si graficele la MES si oficial am terminat cu presesiunea. In principiu nu ar mai trebui sa fie stres pentru ca e un program fix pentru fiecare materie, un numar clar de zile pentru invatat. Teoria si practica, socoteala dinainte si cea din targ, ce-mi propun si ce-o sa fac…
         Mi-am pregatit eu un plan cam cat as putea sa iau la unele materii si cat la altele: numai note de 7 si 9, cat sa-mi iasa media 8 si sa pot lua mult dorita bursa. Acum mai trebuie sa le printez si sa mi le pun in fata la birou ca sa le vad tot timpul, iar alaturi o poza motivationala( suna ciudat in roamana). Ma gandeam la poza aceasta. Nu inteleg de ce lumea zice ca sunt suparat acolo, chiar nu sunt. E o poza asa mai altfel, luata cumva de sus, e o poza la care daca adaugi un text bun poti sa o transformi in motivational poster. Devine totusi ciudat sa vorbesc despre cum apar eu intr-o poza si plus ca si deviez de la subiect.
         Imi pun mai sperante in „mine” in sesiunea aceasta, sper sa nu ma dezamagesc. Vreu neaparat sa scot o bursa ca sa pot sta linistit pana la urmatoarea sesiune iar daca se iveste ocazia sa mai calatoresc prin Europa, sa nu am probleme. Sa-i dam bataie si om vedea ce va fi la final.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.