2010 (I)

5 ianuarie, 2011 | Andrei Sălăgean

         Un an bun. Multe de toate s-au intamplat, de la bine la rau, de la agonie la extaz, de la inceput la sfarsit, din 1 ianuarie pana-n 31 decembrie. Cam asa a fost…
          Am incput anul la fel cum incep si anul acesta si cum o sa îi incep si pe urmatorii: cu sesiunea, minunata de ea. A fost o adevarata experienta pentru mine. Am fost asa de fericit ca mi-am luat primul examen incat m-am hotarat sa imi iau un peste, pe Mux Jordan. Au mai urmat apoi si celelalte examene si cand am tras linie… nu prea iesea bine la calcul asa ca m-am decis sa merg si la marire. Nu una, nu doua, ci toate patru. M-am pișat pe ea vacanta si am stat si am invatat ca sa pot sa iau bursa. A urmat o saptamana de neuitat. Am luat 4 examene cu maximul din cat mi-am propus, ba chiar la unul am luat cu un punct mai mult. La ultimul, adica la matematici discrete, trebuia sa trec de la 7 la 8, atat! Din pacate nu a fost sa fie si am ramas cu invatatura de minte.
         Si uite-asa a trecut si luna februarie aproape toata din ea. Restul, ce a mai ramas din ea am pierdut vremea aiurea, deaia nici nu imi mai amintesc nimic din ea. A urmat luna martie, care in principiu nu anunta mare lucru decat niste partiale si inca ceva ce nu mai stiu, daaaaaaaaaar, wait for it… mda, am intrat in BEST. Dupa parerea mea a fost una din cele mai inspirate decizii ale anului, chiar mai buna decat atunci cand am zis sa iau alt bilet la examenul de engleza. Si uite-asa, un an care se anunta destul de linistit a devenit dintr-odata mai plin. Awesome! la propriu si la figurat.
         Aprilie a fost o luna tare faina. A fost ca si partea pozitiva a graficului functiei f(x)=x2. Prima parte nu o mai tin minte, dar a doua… totul se poate vedea aici. Apropo, nu stiu daca v-am spus dar, nu mi-am luat partialul de atunci de la MS. Nici cine stie ce party nu a fost de ziua mea. Dar totul avea sa-si revina la normal in luna mai, sau cel putin asa cred pentru ca nici de atunci nu mai tin minte mare lucru. Era perioada aia misto dinainte de sesiune, oooo da! Mai, tot timpul a fost cam la mijloc, intre Aprilie cu ziua mea si Iunie cu sfarsitul de scoala sau sesiune.
         Si iunie a venit asa brusc si dintr-odata, cu flori de sesiune si parfum de plecat in SUA. Din nou sesiunea a fost tot o adevarata epopee. Rasturnari de situtatie la fiecare pas. Cand totul mergea mai bine atunci se schimba si mergea mai prost. Cand mergea mai prost atunci… defapt nu imi amintesc sa fi mers din rau in mai bine, numai atunci cand am terminat sesiunea, am luat microbuzul si-am plecat in Budapesta si de acolo avionul spre New York. Inca imi mai amintesc drumul pe microbuz…
         Si dus am fost in America si acolo am stat mai bine de doua luni. Dar mai multe va zic in episodul urmator.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.