august, 2010

  1. America #11 – Dic ăla, trăiește!

    august 11, 2010 by Andrei Sălăgean

             DA, sunt bine sanatos, treaba merge bine. Imi cer scuze, fanilor, prietenilor si necunoscutilor ca nu am mai comunicat si eu ceva in ultima luna, treaba e crazy aici. Nu mai sunt nici pizza boy, nici icecream man. I’m a salesman.
             Azi e o luna de cand am inceput sa lucrez intr-un magazin de haine unde evident vand haine in mare parte dar si crabi sau soparle. Azi e o luna de cand nu am primit o zi libera si in mare parte de asta nu prea am scris. Noul job necesita multa energie si „conditie psihica” si niste picioare de lemn, ca sa poti sa le schimbi. Noul job necesita RABDARE.
             Dar las momentan jobul deoparte si va prezint noul laptop de pe care scriu chiar in acest moment. Nu-i cel mai bun din lume insa isi doreste si asta conteaza – Acer Aspire Timeline AS3810T-8501. Are o baterie faina care zicea ca tine 10h cand l-am incarcat full. E foarte usor si are si o tastatura misto. Si cu asta am terminat si cu laptopul. In mare parte nu s-au mai intamplat multe, era sa fiu prins de doua ori de politie pentru ca mergeam 2 noaptea pe bicicleta, mai agăț tipe la lucru in timp ce le fac tricouri, chiar azi am gasit intr-o parcare o bicicleta nelegata si veche si… mi-am insusit-o, si am pagubit Bank of America cu 200$.
             La un moment dat era vorba de un challenge, my big test. Poi treaba era ca am vrut sa „imi bag pixu” in el job „frumos” si sa ma apuc de street performance. Ideea mea geniala era sa ma costumez in Dracula… lumea facea poza cu mine si lasa ceva bacsis. Dar asta insemna sa las totul si sa o iau asa pe naspa la ceva ce nu era sigur. Apoi de cateva zile mi-am dat seama ca nu asta e mare confruntare. Mare incercare e mai de graba sa rezist la jobul asta pana la final unde sunt platit destul de bine, daaaar fara sa-mi omor managerul cu primul lucru care imi iese in cale. Inca mai rezist, mai multe detalii va dau in episodul viitor ca mi se inchid ochii.
             Sincer, nu stiu cand o sa mai scriu, probabil cand am timp sau cand imi cere cinva expres ca vrea sa stie despre ceva sau cineva. Pana atunci sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine pe cand ma intorc.


  2. America #10 – La mulți ani mama!

    august 2, 2010 by Andrei Sălăgean