Puneți bețe-n roate

15 decembrie, 2010 | Andrei Sălăgean

         In mod normal, trebuia sa scriu acest post duminica seara dar am avut de finalizat tema la engleza si nu am mai prins timp. A fost o duminica excelenta, a fost o duminica perfecta. Si cum toate lucrurile mergeau asa de bine ma gandeam oare cum o sa decurga saptamana aceasta.
         Era pe la 5 si avem de facut pentru luni o tema la engleza cand „primesc o oferta” de iesit in oras. Ne strangeam mai mult si de la 7 ne intalneam in L’Atelier la o sesiune de jocuri( board Games). Am zis ca-mi bag… banii pe card si ies si eu la o vorba ca o sa am eu vreme de terminat tema la engleza. Ningea frumos afara. Am pornit incet din Observator si ne-am indreptat spre local. Si cand mai aveam putin pana sa ajungem, nu stiu cum se face dar gasesc 5 lei in zapada. Am zis ca-i un semn… tonight’s gonna be a good night. Ajungem, ne asezam frumos la masa si ne cautam un joc, primim Catan pana la urma. Un joc foarte frumos, cu toate ca ne-a luat vreo 3 ore ca sa terminam o tura. Intre timp vine o tipa la noi si ne prezinta oferta de „Platesti 3 lei si te joci cat vrei” iar cu 5 lei participai si la tombola. Am avut un filing, mai ales ca m-a lasat sa imi aleg eu numarul. Cu mandrie am luat un 24 si am continuat sa joc. Pe la 10 a fost si extragerea si dupa cum va asteptati, am castigat. Un pix, un breloc, niste prajiturele, un mar in ceva caramel si o harta de Catan; a fost super tare.
          Tot ce ii mai doresc eu acum e „sa nu se invarta roata”. Sa ramana totul asa, sa nu se stabileasca vreun echilibru. Vreau sa raman in avantaj. Trebuie puse bețe în roate !


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.