Moșu’ nu are adresa mea

7 decembrie, 2010 | Andrei Sălăgean

         S-apoi a mai trecut ceva vreme in ultima vreme. Partialele revin din tarile calde si la fel si vacanta. La fel si mosul a ajuns umpic mai repede dar asta mai mult din vina mea. La ultima scrisoare i-am lasat adresa din Bistrita…
         A fost tot o treaba in ultima vreme cu BEC-ul asa ca n-am dus lipsa de stres. Abia asteptam sa vina dimineata ca sa pot sa mai dau cate un telefon sau un mail. Una peste alta, treaba merge bine, un singur lucru mai e de facut… PARTY. Cine stie, daca am destula motivatie si vointa, voi candida sa organizez eu BEC-ul de anul viitor. Problemele astea oricum raman pentru future Sălă.
         In alta ordine de idei, mi-e dor de moș Nicolae, dar de ala care venea acasa… Anul acesta o trebuit sa fiu in Cluj cand in mod normal trebuia sa curat papucii si sa-i pun la usa. Asa, am stat pana pe la 4 sa-l tot astept si nimic, nimic. Aveam si niste cornulete foarte bune facute de bunica mea si jumate de sticla de lapte in frigider. Sper ca macar pe Mos Craciun il prind.
         Si revenind la ordinea de idei, vineri am din nou partial la POO. Si joi seara e petrecerea de BEC. Maine sper sa pot sa mai invat. Si cam asta-i treaba, pana data viitoare is curios de Opera lui Claudiu.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.