decembrie, 2010

  1. Așa în fugă

    decembrie 27, 2010 by Andrei Sălăgean

             Tuturor vă doresc sărbători fericite și să vă simțiți excelent alături de cei dragi. Anul ce vine să fie de trei ori mai bun decât acesta pentru că cel puțin pentru mine va fi unul decisiv. Dacă de azi într-un an, ne întâlnim și o să-ți zic că am avut un an excelent, atunci după cum zice portocala: „Viitorul sună bine.” Inchei aici că nu mai am inspirație. Să ne vedem sănătoși la anul.


  2. Rație nu glumă

    decembrie 23, 2010 by Andrei Sălăgean

              Vacanţa aceasta speram şi eu la puţin timp liber în care să mai termin un joc, măcar aşa, de dragul vremurilor bune. Aşa că intru şi îmi scot ultimul NFS. Îl termină destul de repede iar după îl las la seed să mai ia şi alţii. Se pare că multă lume se joacă NFS de sărbători…


  3. Viaţa mea este medie: Cetățean model.

    decembrie 20, 2010 by Andrei Sălăgean

             Mergeam eu azi prin frumosul meu oraş, Bistriţa. Şi trecând aşa pe lângă o tanti observ că îi cade ceva. Cetăţean model ce sunt eu, o atenţionez ca nu cumva să piardă ceva. La care ea se întoarce şi cu o faţă hepleșă zice:
             -Ooooo, da!
             Însă când am uit mai atent era defapt ambalajul de la nu ştiu ce gumă îşi desfăcea ea. Viaţa mea este medie.


  4. Eu zic că e bine. Nu ?

    decembrie 17, 2010 by Andrei Sălăgean


  5. Puneți bețe-n roate

    decembrie 15, 2010 by Andrei Sălăgean

             In mod normal, trebuia sa scriu acest post duminica seara dar am avut de finalizat tema la engleza si nu am mai prins timp. A fost o duminica excelenta, a fost o duminica perfecta. Si cum toate lucrurile mergeau asa de bine ma gandeam oare cum o sa decurga saptamana aceasta.
             Era pe la 5 si avem de facut pentru luni o tema la engleza cand „primesc o oferta” de iesit in oras. Ne strangeam mai mult si de la 7 ne intalneam in L’Atelier la o sesiune de jocuri( board Games). Am zis ca-mi bag… banii pe card si ies si eu la o vorba ca o sa am eu vreme de terminat tema la engleza. Ningea frumos afara. Am pornit incet din Observator si ne-am indreptat spre local. Si cand mai aveam putin pana sa ajungem, nu stiu cum se face dar gasesc 5 lei in zapada. Am zis ca-i un semn… tonight’s gonna be a good night. Ajungem, ne asezam frumos la masa si ne cautam un joc, primim Catan pana la urma. Un joc foarte frumos, cu toate ca ne-a luat vreo 3 ore ca sa terminam o tura. Intre timp vine o tipa la noi si ne prezinta oferta de „Platesti 3 lei si te joci cat vrei” iar cu 5 lei participai si la tombola. Am avut un filing, mai ales ca m-a lasat sa imi aleg eu numarul. Cu mandrie am luat un 24 si am continuat sa joc. Pe la 10 a fost si extragerea si dupa cum va asteptati, am castigat. Un pix, un breloc, niste prajiturele, un mar in ceva caramel si o harta de Catan; a fost super tare.
              Tot ce ii mai doresc eu acum e „sa nu se invarta roata”. Sa ramana totul asa, sa nu se stabileasca vreun echilibru. Vreau sa raman in avantaj. Trebuie puse bețe în roate !