America #4 – O zi nu tocmai bună

4 iulie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Azi nu a fost o zi tocmai buna. Nu a mers tocmai bine. Tot norocul ca nu a fost de fata si „mama soacra”.
         Azi, in amiaza mare, imi permit si eu sa intarzii… 5 minute. Tulaie. Capul calendar mi l-a facut mama soacra – nevasta managerului. Chiar si George ii zice „Ok BOSS!”. Andre, nu ii destul dinaia… nu ii cineva in fata… ai facut prea mult dinaia… CAPUL CALENDAR. Si la un moment dat imi zice sa fac ordine prin frigider sa pot pune niste lamai. Si ma tot uit si invart, interschimb, scot, dar tot nu mergea ceva. Si ma uit atent la o cutie care semana cu ceva inghetata in ea. O iau, o invart 90 grade si o tot indes acolo dar problema e ca se invarte si continutul 90 de grade. Atunci imi aduc aminte de definitia lichidului din clasa a 6-a. Lichidul ia forma vasului in care e pus. Hopa, e un aluat asemanator celui de clatite. Si trag sa il scot dar pleosc peste tot. Peste tot.
         In fata era plin, George peste tot iar eu… si eu trebuia sa fiu pe undeva. Atata norocul ca nu era si muma pădurii. Si merg servesc, sterg, pun o inghetata, mai sterg, mai servesc o limonada si iara sterg. Deci atata va zic. ATATA NOROCUL CA NU A FOST CRUELA ACOLO.
         Ies acuma in graba pentru ca INCA nu sunt pe laptopul meu. Inca mai am rabdare pana sapatamana viitoare. Numai bine pana data viitoare.


Un comentariu »

  1. Noroc deasemenea ca Google Translate face varza articolu, asa ca nici sa stie de blogu tau, n-ar intelege ce s-o intamplat (am verificat 😛 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.